2. 9. 2023

Marvel posunuje své hvězdné seriály (na neurčito)

Marvel posunuje své hvězdné seriály (na neurčito)

Těšili jste se na další seriálové kousky z Marvel univerza? Budete si na ně muset počkat o poznání déle. Společnost Marvel Studios přeházela plán pro vydávání mnoha svých seriálů na Disney+. Důvodem je, jak se dá očekávat, probíhající stávka scenáristů, která všechny seriály postihla.

O které seriály se jedná?

What If…? (Co kdyby…?)
- 2. série měla mít původně premiéru na začátku letošního roku, ale dočkáme se ji nakonec až v prosinci, poběží během vánočních svátků

Echo
- spin-off populárního Hawkeye měl mít premiéru 29. listopadu, nyní se posunuje až na leden 2024. Prozatím stále platí plán, že všechny epizody budou dostupné najednou.

X-Men '97
- Seriál navazující na populární animované X-Meny z 90. let měl mít premiéru na podzim 2023, ale posunuje se až na začátek roku 2024.

Agatha: Coven Of Chaos
- Seriál se přejmenovává na Agatha: Darkhold Diaries. Premiéra se posunuje až na podzim 2024, pravděpodobně se seriálu dočkáme někdy okolo Halloweenu. První řada se stihla dotočit ještě před začátkem stávky, ale nevíme, jak moc pokročila postprodukce.

Další chystané seriály se nestihly dotočit před stávkou, takže se jejich premiéra odsunuje prozatím na neurčito.
- Daredevil: Born Again
- Wonder Man
- Ironheart

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu