30. 1. 2020

Den v seriálech: Ztracený symbol, One Piece, Narcos a další

Seriálové osudy

Soap opera Days of Our Lives (Tak jde čas) dostala oficiální prodloužení pro 56. sérii.

Castingy

Rose Byrne získala hlavní roli v dramatické komedii Physical, kterou vyvíjí Apple TV+ a která je jen krůček od seriálové objednávky. Příběh se odehrává v 80. letech v jihokalifornské plážové komunitě. Hlavní hrdinka je nešťastná jako ženuška v domácnosti a najde si nekonvenční cestičku ke zvednutí sebevědomí: vstoupí do světa aerobiku.

Premiéry

Nové britské drama The End se na stanici Sky Atlantic poprvé představí 10. února.

Sedmá řada Endeavour (Detektiv Endeavour Morse) se bude na ITV vysílat od 9. února.

Pilotová sezóna

NBC dává pilotovou objednávku dramatu Langdon. Jde o adaptaci bestselleru Ztracený symbol od Dana Browna. Projekt sleduje první dobrodružství slavného harvardského profesora Roberta Langdona. Ten musí vyřešit sérii smrtelných hádanek, aby zachránil svého uneseného mentora a odhalil velkou globální konspiraci. Ztracený symbol je třetí knihou s Langdonem, před ní vyšly Andělé a démoni a Šifra mistra Leonarda. Po ní vyšly ještě další dvě (Inferno a Počátek).

Nové projekty a seriály

Showtime vyvíjí novinku Memory. Jde o hodinové drama inspirované korejskou předlohou. Hlavní hrdina je uznávaný právník, kterému byl nedávno diagnostikován Alzheimer. Je nucený konfrontovat své chyby z minulosti a bojovat o svou budoucnost. Vydává se na závod proti času, během kterého odhalí velkou konspiraci. Ta ho přivádí k léku, který mu může zachránit život, kariéru i rodinu.

Netflix objednává hranou verzi mangy/anime One Piece. Seriál sleduje dobrodružství Luffyho a jeho pirátí posádky, kteří prozkoumávají fantastický svět nekonečných oceánů a exotických ostrovů. Jejich cílem je najít velký poklad známý jako One Piece, aby se Luffy mohl stát novým králem pirátů.

HBO Max vyvíjí půlhodinovou komedii podle života komičky Aidy Rodriguez. Hlavní hrdinkou je komička s afroamerickými a latinskými kořeny, která se snaží nastartovat svou kariéru a vychovávat dvě dospívající děti v několika časových pásmech.

Další střípky

Ve věku 83 let zemřela herečka Marj Dusay, která se dá charakterizovat jako soap veteránka. Dusay se za svou kariéru objevila v soap operách The Guiding Light (U nás ve Springfieldu), Santa Barbara, All My Children nebo Days of Our Lives (Tak jde čas).

Trailery

Narcos: Mexico


Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
arthurcz

arthurcz

No kdoví, co se tam tehdy stalo. Dost dlouho to měl Hanks ve filmografii jako že to bude a najednou šup a...
před 4 roky
carolos

carolos

Predĺžili Tak jde čas? Dokelu, ja som si myslel, že to už ukončia, nech si to môžem dať maratónom :P Tak...
před 4 roky
ragelly

ragelly

:'DDD
před 4 roky
Další články k tématu