avatar uživatele VIP

arthurcz

off
JménoDavid
Věk49 let
BydlištěPraha
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
Osobní profil

Strašně nerad o sobě cokoli píšu, takže jen krátce.

Před pár lety jsem hodil na hromadu seriály, které jsem chtěl vidět. Odhadem jsem propočetl, že nějaké 2-3 díly v pracovní den a nemám za rok co sledovat. Jen ještě najít nějakej ten web na evidenci, co jsem viděl a co ještě ne, abych v tom neměl chaos. A tehdy jsem udělal tu osudovou chybu a našel SZ. Kromě pěkného watchlistu mi totiž naservíroval komunitu obdobných šílenců, díky nimž jsem postupně nacházel další a další a další a ještě moc další seriály, které přece stojí za to vidět. Netušil jsem jak málo toho znám třeba z vod britského humoru atd. A aby toho nebylo málo, tak mi tu servírují neustále NPL a SLDH a často je opravdu těžké se tomu bránit. Tím chci říct, že to autoři dělají fakt dobře a mají můj obrovský obdiv. Aby toho nebylo málo, tak mi tu občas předhodí nějakou tu výzvu, kterou já jako starej pitomec letím hnedka plnit. A asi nemusím zdůrazňovat, že mi SZ veškeré původní propočty a odhady totálně postavilo na hlavu a že se to táhne léta a watchlist je pořád hodně neutěšený.

SZ je prostě droga a drogy jsou špatné a musí se s nimi bojovat. Já jsem se už naučil poslat seriál do seznamu "Odloženo" a morálně se vyrovnat s tím, že nedokoukat sérii prostě není zločin ani potupa. Takže se možná blýská na lepší časy a třeba se ve finále nezblázním a doženu tuhle závislost do rozumných mezí. ;)

Asi jediné, čeho vážně lituju, že jsem se díky SZ chytil do arrowverse, což ze začátku vypadalo jako pecka, bohužel se s každým rokem nořím do většího a většího bahna a doufání v důstojný a rychlý konec zůstává nevyslyšeno. Raději bych nezačal, za to kvantum hodin se dala v minulých letech udělat hromada užitečnějších věcí.

Ale vyvažuje to opravdu dlouhá řada věcí, které bych prostě nikdy nenašel a za které jsem opravdu rád, takže milá komunito díky za všechno, jsem tu s vámi vlastně docela rád.