17. 2. 2020

The Falcon and the Winter Soldier se představuje na prvním snímku

The Falcon and the Winter Soldier se představuje na prvním snímku

Není pochyb o tom, že chystaná novinka The Falcon and the Winter Soldier patří k nejočekávanějším chystaným seriálům příštích měsíců. Disney+ jde do akce ve velkém a přinese nám samé velké značky – kromě Star Wars se dočkáme i několika různých seriálů s marvelovskou superhrdinskou tematikou.

Natáčení Falcona je v plném proudu. Začalo se již loni v říjnu v Georgii v Atlantě. Zde už má seriál hotovo a plánuje se přesunout na další místo. Původně se počítalo také s Puerto Ricem, nicméně nedávná zemětřesení na ostrově plány odložila a seriál se dost možná přesune úplně jinam.

V hlavních rolích očekávané novinky se objeví Anthony Mackie, Sebastian Stan, Emily VanCamp, Wyatt Russell, Noah Mills a Daniel Brühl. Na premiéru si budeme muset ještě počkat, nicméně máme k dobru alespoň první fotografii, která bezesporu dokáže hype a nedočkavost ještě podnítit.

Minisérie bude mít šest epizod a podle zdrojů by za ni Disney měl utratit 150 milionů dolarů. O obsahu toho zatím příliš nevíme, jak to ostatně bývá u marvelovských projektů zvykem. Podle dostupných informací se Sam Wilson a Bucky Barnes spojí na světovou misi, která oba muže dovede na okraj svých sil.

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
SparkySpeirs

SparkySpeirs

Já se tak nemůžu dočkat! :D
před 4 roky
Další články k tématu