16. 5. 2020

SPOILERY: Co se mělo stát v původně plánovaných seriálových finálích?

SPOILERY: Co se mělo stát v původně plánovaných seriálových finálích?

S globálním rozšířením koronaviru se seriáloví fanoušci museli smířit s tím, že jejich oblíbené seriály skoční sezónu o několik dílů dříve, než se původně plánovalo. Kvůli tomu tak přijdeme o celou řadu zvratů, které si tvůrci pro diváky původně plánovali. Co se mohlo stát a o co jsme přišli? A dočkáme se někdy těchto epizod?

Charmed

Hodnocení na SerialZone.cz

Poslední tři epizody se plánují dotočit v rámci třetí série, takže mnoho nevíme. Nicméně bylo prozrazeno, že se dočkáme uspokojivého vývoje ve vztahu Mel/Ruby i Macy/Harry. Na konci série se měla vrátit Abby a sehrát důležitou roli.

Chicago Med

Hodnocení na SerialZone.cz

Měli jsme se dočkat významných vývojů ve vztazích Natelie/Crockett, Will/Hannah, Ethan/April, Charles/Anna, Goodwin/Michael a Maggie/Ben. Tvůrci plánují tyto osobní příběhy zakomponovat do příští sezóny. Zatím se neví, jak daleko v nových dílech příběh časově skočí.

Chicago P.D.

Hodnocení na SerialZone.cz

Finále mělo být smrtelné a mělo přinést vraždu známé postavy. Pravděpodobně se ho dočkáme zhruba ve 4–5. díle příští série.

Dynasty (Dynastie)

Hodnocení na SerialZone.cz

Ve finále bychom se dočkali svatby Fallon a Liama, kterou možná uvidíme v příští sérii. Dvacátí díl (aktuální finále) mělo být jako základní stupínek pro vývoj dalších dvou dílů – Blake proti Alexis, Jeff a Adam, Sam má mít nový vztah, dokonce se měly vytvořit základy milostného trojúhelníku se Samem, Scorpiem a Fletcherem.

Empire

Hodnocení na SerialZone.cz

Tvůrci plánují finále nějakým způsobem natočit (možná jako film či speciální epizodu), pokud se to ale nepovede, plánují informace o tom, co se mělo stát, zpřístupnit fanouškům.

Good Girls (Hodný holky)

Hodnocení na SerialZone.cz

Pokud se seriál vrátí s novou řadou (pozn.: aktualizováno), uvidíme, jak se rozeběhnuté dějové linky vyvíjely dál – přece jen seriál stihl natočit jen 11 dílů z plánovaných 16. Beth a Rio nemají novou operaci pro jejich peníze, což mezi nimi kompletně změní dynamiku. Dean by stále netušil o zapojení Rio. Prohloubí se frakce v manželství Beth a trojúhelník se ještě více zkomplikuje.

Grey's Anatomy (Chirurgové)

Hodnocení na SerialZone.cz

Ve 25. epizodě se měly řešit důsledky z výbuchu, ke kterému došlo tento týden ve Station 19, a dále jsme se měli dočkat smrti hlavní postavy.

Last Man Standing (Poslední chlap)

Hodnocení na SerialZone.cz

Mělo se pokračovat tam, kde skončil 21. díl – tedy v nemocnici, kde Baxterovi čekají, až Kristin porodí svou dceru. Pokud seriál dostane devátou sérii, epizoda se natočí.

Law & Order: Special Victims Unit (Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti)

Hodnocení na SerialZone.cz

Olivia s týmem by se vrátili k případu smrti jejího bratra Simona Mardsena. A samozřejmě by se uskutečnil ohlášený návrat Stablera – měl být nastíněn příběh o tom, jak se s Kathy a jejich synem opět setkají s Olivií poté, co se kluk přidá ke špatné partě, která ho zdroguje. Tvůrci zápletku ve zkrácené verzi chtějí zařadit do 22. série a můžeme si být jistí, že se Stabler objeví v premiéře nové řady.

NCIS (Námořní vyšetřovací služba)

Hodnocení na SerialZone.cz

Finále mělo být 402. epizodou seriálu. Řada neměla skončit přímo cliffhangerem, ale měla mít překvapivý závěr, který by se stal základem pro další vývoj a odhalení velké události. Epizoda se asi natočí v rámci nové série, ale bude mít jiný konec.

New Amsterdam

Hodnocení na SerialZone.cz

Finále se mělo točit v Dominikánské republice a sledovat dopad dějové linky s hurikánem. Zároveň mělo dojít k průlomu ve vztazích Maxe a Helen a Floyda s Evie. „Myslel jsem, že se na konci série všichni sejdeme na svatbě Floyda a Evie,“ przradil showrunner David Schulner.

The Resident (Doktoři)

Hodnocení na SerialZone.cz

Poslední tři neodvysílané epizody by se výrazně soustředily na Dr. Caina poté, co přišel o svou bývalou přítelkyni Justine. Zároveň se měla řešit nabídka, kterou dostal Conrad od Logana Kima. „Logan by ji přijal jen tehdy, pokud by moc a vliv viděl jako prostředek pro možnou změnu systému,“ prozradil producent Todd Harthan. Tato událost nyní odstartuje čtvrtou řadu, pokud seriál bude prodloužen.

Riverdale

Hodnocení na SerialZone.cz

Archie s přáteli by šli na ples, získali diplom a odmaturovali. Zrovna se plesová epizoda natáčela, když se pandemie rozšířila a natáčení se muselo přerušit. Všechny události ale budou zakomponované do prvních tří epizod páté řady. Na plese se Archie a Betty políbí, což bude mít velké následky.

Superstore

Hodnocení na SerialZone.cz

Loučení s Amy se nyní přesouvá na začátek šesté řady. Amy a Jonah si od srdce promluví o jeho unáhleném rozhodnutí, aby se k ní přidal v Kalifornii. Velké 21. narozeniny Cheyenne mělo doplnit zhruba 250 komparzistů, což nyní ale nebude možné, takže událost bude muset být přepsaná a vytvořená jinak.

S.W.A.T.

Hodnocení na SerialZone.cz

Finále se mělo vysílat 29. dubna na výročí nepokojů v Los Angeles v roce 1992 a příběh by se odehrával ve dvou časových rovinách – současností a mladým Hondem, který se s otcem nepokojů účastnil. Zároveň by se řešily důsledky cliffhangeru z 21. epizody, která nyní bude sloužit jako finále a bude se vysílat 20. května. Tyto důsledky se nyní objeví na začátku nové řady.

Young Sheldon (Malý Sheldon)

Hodnocení na SerialZone.cz

Sheldon by se v posledním díle dočkal středoškolské maturity. „Moc nás mrzí, že jsme zrovna tento díl nemohli dokončit,“ prozradil spolutvůrce Steve Molaro. „Byl to velký moment nejen pro seriál, ale i pro život hlavního hrdiny. Scénář máme napsaný… rozhodně bych rád dostal šanci, abychom to mohli ve čtvrté sérii vidět.“ Nicméně není potvrzeno, že se maturita skutečně natočí.

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
Bellezza

Bellezza

Mňa tiež hned napadol Kevin,ale Voight by mi chýbal viac :( Halstead ujde,ale moc nemusím Hailey,od...
před 4 roky
andromache

andromache

Ano, já tu herečku nemám ráda už od Revolution, takže to, že se pak nastěhovala do P.D. mě vůbec...
před 4 roky
kometa094

kometa094

Chicago PD - kez by konecne odstrelili Burgess.... uz to s ni dal fakt nejde
před 3 roky
Další články k tématu