6. 11. 2012

Elementary a SuperBowl, nové video s Friends a jiné střípky

Elementary

Touchdown! CBS očividně vkládá velké naděje do své letošní novinky Elementary, jelikož oznámilo, že seriál získal místo v programu po nejsledovanější události, fotbalovém finále SuperBowl.

CBS v pondělí zveřejnilo, že se 3. února odvysílá speciální epizoda tohoto dramatu o Sherlocku Holmesovi, a to právě po finále velké hry.

Seriál nedávno obdržel objednávku na celou sérii. Jeho dosazení za SuperBowl rapidně zvýšilo šance na druhou sérii. I bez toho má však Elementary slušnou sledovanost, která se drží kolem 10,5 milionu diváků.

Baby boom

Gratulace jsou na místě. Magazín People včera oznámil, že naše milá Veronica Mars alias Kristen Bell očekává s přítelem Daxem Shepardem (Parenthood) prvního potomka. „Oba jsou nadšení. Nemohou se dočkat, až budou rodiči,“ řekl magazínu blízký přítel slavného páru. Jejich potomek by se měl narodit na konci jara.

Stejné oslavy probíhají v domě Iana Zieringa. Herec, známý především rolí Steva Sanderse z hitu 90. let Beverly Hills 90210 očekává se svou manželkou druhého potomka. Pár již spolu má osmnáctiměsíční dceru. I u nich se narození dítěte očekává koncem května.

Glee

Hostující hvězdy i návraty. Glee má v rukávu vše. Ve čtvrté sérii si svou roli zloducha Sebastiana zopakuje fanoušky oblíbený Grant Gustin.

Gustin se ke Glee přidal minulou sezónu, kdy nepatřičně dával najevo svůj zájem o Blaina. Ten ovšem tenkrát byl s Kurem. Tenkrát je však tenkrát. Nyní je nyní. A nyní je Blaine nezadaný… Jestli Glee půjde do těchto vod, to zatím není jasné. Ovšem Sebastianův primární cíl je jiný: Musí dostat Blaina zpět k Warblerům, aby jim pomohl vyhrát národní soutěž.

Grant se ale v Glee nezabydluje. Kromě Limy v Ohiu zavítá také na slavný ZIP Code 90210, kde si v několika epizodách střihne roli okouzlujícího vysokoškolského studenta, který pochází ze vznešené rodiny.

Ale zpátky ke Glee. Finalistka poslední řady American Idol Jessica Sanchez se v seriálu objeví v nové vedlejší roli. Ryan Murphy ovšem zatím přísně drží pod pokličkou, jakou roli pro tuto šestnáctiletou nadanou zpěvačku chystá.

Poslední casting v Glee dnes patří Aishe Tyler. Herečka se v seriálu představí jako matka nového místního badboye Jakea (Jacob Artist).

Gossip Girl (Super drbna)

Vypadá to, že finále seriálu Gossip Girl (Super drbna) přinese velké znovushledání!

Katie Cassidy, Taylor Momsen a Connor Paolo byli nedávno spatřeni na natáčení této výrazné soap opery.

Cassidy, která nyní září v nové hitovce Arrow si zopakuje roli Juliet, kterou fanoušci naposled viděli ve čtvrté sérii, kdy se pokusila zničit Serenu. Že by Juliet byla naše (ne)slavná Drbna?

Momsen a Paolo se vrátí jako Jenny a Eric. Oba se taktéž naposled objevili ve čtvrté sérii. I když mluvčí seriálu jejich návrat oficiálně nepotvrdili, Kelly Rutherford tweetnula fotku s komentářem „Mé děti už jsou dospělé!“

Extra porce New Girl a Raising Hope

Stejně jako The Mindy Project, také New Girl a Raising Hope se dočkají dvou epizod navíc.

FOX si objednal k oběma seriálům další dvě epizody, celkem tedy jejich série budou mít čtyřiadvacet dílů.

Jelikož Ben and Kate dostal objednávku pouze na 19 epizod, je velmi pravděpodobné, že právě jej na jaře vystřídá novinka The Goodwin Games.

Friends (Přátelé)

Na třináctý listopad připadá v USA vydání kompletních deseti řad kultu Friends (Přátelé) na Blue-ray. Nyní se na internetu objevil exkluzivní klip, který všechny fanoušky vezme na cestu vzpomínek.

Friends jsou srdcovkou nejednoho seriálového fanouška. Mnoho lidí si jistě rádo připomene jednu z nejslavnějších šestic světa, jejíž poslední díl patří do první pětky nejsledovanějších skriptových pořadů historie.

Video vám zde přikládáme, ať si také můžete zavzpomínat na slavné filmové herce, kteří si během deseti let v seriálu střihli nějakou tu roličku. Na videu se kromě jiných objeví Alec Baldwin, Bruce Willis, Brooke Shields nebo třeba George Clooney.

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
lizzy

lizzy

Pro Kristen velká gratulace :) (i když jí mám pořád jako tu malinkou Veronicu). A po zjištění, že se do GG...
před 11 roky
Frki

Frki

Skvělý video... ale chybí tam i Julia Roberts, hrála v jednom díle Chandlerovu bývalou spolužačku,...
před 11 roky
phoebess

phoebess

Mně tam chybí Marcel :) http://www.youtube.com/watch?v=1aXnMxVrfKA
před 11 roky
Další články k tématu