23. 7. 2020

Kobra 11: Představuje se tým v novém složení

Kobra 11: Představuje se tým v novém složení

Dne 20. srpna 2020 se na německé televizní obrazovky vrátí legendární kriminálka Alarm für Cobra 11 – Die Autobahnpolizei (Kobra 11). Fanoušci se dočkají policejního týmu v novém složení. Semir samozřejmě nechybí, ostatně všichni víme, že ten je stejně nesmrtelný jako Chuck Norris nebo žlutá Simpsonovic rodinka. Po jeho boku nyní poprvé stane parťačka-žena.

Pojďme se podívat, na jaké postavy se v nové sérii můžeme těšit.

Erdogan Atalay / Semir Gerkhan – policejní komisař a dálniční legenda

Semir Gerkhan patří k dálniční policii stejně jako kočka k myši, takže je jasné, že v nových šesti dílech nemůže chybět. Semir je ve službě již 24 let a během této doby se vyvinul z živého učně na zkušeného a nebojácného policistu, z jehož zkušeností bude nový tým čelit. Na Semira tentokrát čeká několik změn. Jak se vypořádá s tím, že jeho práce byla najednou přidělena někomu jinému?

Pia Stutzenstein / Vicky Reisinger – policejní komisařka

Žena vysoko v žebříčku policejní stanice? Pro čne, žijeme v roce 2020, je možné cokoli. A proto má mezi policisty najednou hlavní slovo Vicky Reisinger. Půvabná žena však nepočítala, že jí Semir bude stát v cestě. Když se objeví na scéně, musí si projít ne zrovna hladkou sbližovací fází se svým novým parťákem. A aby toho nebylo málo, začne hrdinku dohánět i vlastní minulost.

Patrick Kalupa / Roman Kramer – vedoucí dálniční policie

Pokud je někdo nad Vicky, je to oprávněně Roman Kramer, nový šéf dálniční policie. Je to člověk, který 100% hraje podle pravidel a na první pohled z něj vyzařují zkušenosti i skvělá intuice. Kramer prostě ví, jakým problémům v dnešní době policie musí čelit. Je dobré, že ví, jak se prosadit. Své zkušenosti získal drsnou cestou – výkon služby ho odkázal na invalidní vozík.

Nicolas Wolf / Max Tauber – policejní komisař a civilní vyšetřovatel

Je velmi mladý, ale to nezabrání Maxu Tauberovi, aby se vydal na kariérní cestu podél opravdu velkých jmen. Hrdina si nepřipouští, že by měl strávit roky postupným získáváním zkušeností a praxe. Již ve dvaceti letech se dočkal povýšení na vyšetřovatele civilní policie. V cestě mu stojí pouze vlastní emoce – je zamilovaný do Dany, Semirovy dcery, což mu postavení v týmu rozhodně neusnadňuje.

Gizem Emre – Dana Gerkhan, policejní komisařka

Dana Gerkhan, dcera Gerkana a mladá policejní komisařka, má na policejní stanici odpovídající pověst. Ale když se potom spřátelí s kolegou Maxem, začne se přiostřovat. Semirovy se jeich vztah nelíbí a Max kvůli sporu přijde o své postavení. Semir převezme jeho pozici, což vede k ještě většímu napětí.

Christopher Patten – Marc Schaffrath, policista v Dortmundu

Marc Schaffrath je tvrdý oříšek. Není to jen Vickyn bývalý přítel, ale také policista v Dortmundu. Marc nezná ani empatii, ani toleranci. Podle jeho pohledu na svět mají pachatelé většinou migrační zázemí a zaslouží si trest. Není divu, že se rozhodne odhalit všechny karty, když ho Vicky znovu odmítne, a dává jejím kolegům nahlédnout do její minulosti.

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře17zobraz všech 17 příspěvků
fabec1222

fabec1222

Tak nové díly u nás poběží ještě letos. Od září u nás půjde jako 25. řada zbylých deset dílů...
před 3 roky
fabec1222

fabec1222

Tak podle ohlasů v nových dílech není, stejně tak jako Andrea a zbylé dcery. A každopádně se...
před 3 roky
Michal Michalis Miki

Michal Michalis Miki

Po víc jak 20 letech opouští seriál? Tak ono Kobra 11 bez Semira není Kobra 11:))
před 3 roky
Další články k tématu