24. 10. 2020

Seriálový Jo Nesbø a další nové seriály

Seriálový Jo Nesbø a další nové seriály

Po delší době tu máme opět přehled nově objednaných seriálů. Za poslední dva týdny se jich objevilo skutečně hodně, takže si jistě každý vybere něco, co mu sedne dle obsahu a na co se bude těšit.

Seznam nově založených seriálových profilů najdete na samostatné stránce, takže vždy můžete kontrolovat, jaké novinky v nabídce ke sledování přibyly :-)

Riches

  • ITV
  • drama

Stephen Richards je úspěšný a chytrý podnikatel, který si vždy prosadí svou. Vybudoval si život i impérium kolem faktu, že vše, čeho se dotkne, se promění ve zlato. Dokonce i to, že opustil svou první ženu a dvě starší děti, se obrátilo v jeho prospěch. Po dvaceti letech stojí Stephen v čele multimilionové kosmetické firmy a sklízí ovoce za své umění a ambice. Je perfektním příkladem pro černošské ředitele, má nádhernou mladší ženu a spolu se třemi dospělými dětmi rádi utrácí vydělané peníze. Richardsovi mají dobrý život, který si zasloužili. Nina a Simon, jeho děti z prvního manželství, mají úspěšnou kariéru v New Yorku. Když však Stephen prodělá mrtvici, rodina se znovu sejde dohromady. Hrdinův život visí na vlásku a děti se ocitají tváří v tvář tajemstvím a lžím, které se vynořují na povrch a které ohrožují vybudované podnikové impérium.

Monster: The Jeffrey Dahmer Story

  • Netflix
  • minisérie, krimi, drama

Minisérie vypráví příběh jednoho z nejznámějších amerických sériových vrahů, na kterého pohlíží očima Dahmerových obětí. Ponoří se hluboko do neschopnosti policie a apatie, která umožnila rodákovi z Wisconsinu zabíjet několik let bez následků. Seriál ukáže nejméně deset případů, kdy byl Dahmer téměř zadržen, ale nakonec opět puštěn na svobodu. Údajně ho policie i soudci přehlíželi díky tomu, že byl dobře vypadající, upravený běloch.

The Peripheral

Flynne Fisher se snaží udržet pohromadě svou rozpolcenou rodinu v zapomenutém zákoutí moderní Ameriky. Flynne je chytrá, ambiciózní a prokletá. Taky nemá žádnou budoucnost, dokud se po ní budoucnost nezačne shánět.

Angela Black

Angelin život vypadá idylicky. Má nádherný dům na předměstí Londýna, dny tráví jako dobrovolnice v domově pro pejsky, má dva úžasné syny a charizmatického, těžce pracujícího manžela Olivera. Pod touto fasádou se však skrývá utrpení – Angela je totiž také obětí domácího násilí.

Amazing Grace

Grace je porodní asistentka, která pracuje v nekonvenčním centru patřícímu k velké městské nemocnici. Balanc mezi prací a osobním životem se stává ještě chaotičtější, když do porodního centra přijde někdo, kdo jí navždy změní život.

Blue Eye Samurai

  • Netflix
  • animovaný, akční

Mistr meče žije svůj život v přestrojení, zatímco se snaží dosáhnout pomsty v dobovém Japonsku.

The Box

  • krimi, horor, thriller
  • v hlavní roli Anna Friel

Nadpřirozený antologický seriál vypráví příběh policistky, která je zamčená v místnosti, z níž nemůže uniknout.

Flatbush Misdemeanors

  • Showtime
  • komedie

Seriál podle stejnojmenného webseriálu z roku 2017. Dan a Kevin se snaží uživit v novém prostředí ve Flatbushi v Brookylnu. Snaží se rozšířit svou komfortní zónu a nespoléhat jen jeden na druhého, ale najít si nové přátele.

No Return

  • ITV
  • krimi, drama

Kathy vycestuje spolu se svou rodinou na dovolenou do Turecka. Idylická dovolená se však rychle změní v noční můru, když šestnáctiletého syna zatknou za vážný zločin poté, co se účastnil místní párty na pláži. Kathy s manželem Martinem se musí vypořádat s drahým a neznámým právním systémem, odolat tlaku médií i pohledům ostatních výletníků.

Ms. Pat

  • BET+
  • sitcom

Bývalá odsouzená kriminálnice se stane mámou v domácnosti, její divoká nátura musí zůstat v ulicích Atlanty. Nyní se nachází v konzervativní Americe po boku hodného manžela, sestry a tří dětí.

The Sex Lives of College Girls

  • HBO Max
  • komedie

Tři osmnáctileté spolubydlící se společně snaží vypořádat se studiem na škole Evermore College ve Vermontu. Vysokoškolačky překypují hormony a chtíčem, mají rády sex a stejně tak, jak se mají rády, tak si i lezou na nervy.

Bridge and Tunnel

  • Epix
  • komedie, drama, retro

Příběh se odehrává v roce 1980 a sleduje skupinku mladých mužů, kteří si jdou za svými sny na Manhattanu, ale zároveň se nevzdávají pouta svého domova v rodném městečku na Long Islandu.

First Kill

  • Netflix
  • fantasy, upírský, teen

Dospívající upírka Juliette se chystá na své první zabíjení, rituál, pomocí kterého se zařadí k mocné upírské rodině. Oko jí padne na novou dívku ve městě Calliope. Juliette netuší, že Calliope je lovkyně upírů a pochází z rodiny slavných přemožitelů. Obě dvě brzy zjistí, že nebude tak snadné tu druhou zabít, a navíc, k jejich překvapení, bude až příliš snadné se do sebe zamilovat.

Everybody Loves Diamonds

  • Amazon (Itálie)
  • drama, krimi, komedie

Italský seriál inspirovaný diamantovou loupeží v Antwerpách v roce 2003. Tým drobných italských zlodějíčků se dokáže dostat přes vysoce zabezpečený systém a ukradne cenné diamanty v hodnotě milionů dolarů.

The Harper House

  • CBS
  • animovaný, komedie

Přehnaně sebevědomá matka rodiny se snaží získat pro sebe i celou rodinu lepší postavení, když se po ztrátě práce přestěhuje z bohaté části města do chudé čtvrti v malém městečku v Arkansasu. Aby ušetřili peníze, přestěhují se do zděděného viktoriánského domu Harper House.

Close To Me

Jo má zdánlivě vše – nádherný dům na venkově, milující rodinu a oddaného manžela. Během podzimu však náhle ztratí paměť a nepamatuje si vůbec nic, co se stalo za uplynulý rok. Hrdinka se snaží poskládat střípky zpět dohromady a zjistí, že její život nebyl zdaleka tak perfektní, jak si myslela, a někdo se zoufale snaží udržet před ní hrozné tajemství.

The Second Wave

Rachel a Lily jsou sousedky, které se snaží udržet hlavu nad vodou v New Yorku během karantény. Zatímco Rachel zvládá své klienty a vypořádává se s manželstvím na tenkém ledě, Lily o patro výš se snaží přesvědčit své klienty z Wall Street, že její specifický talent je stejně hodnotný přes kameru jako osobně. Smrtelná druhá vlna viru přichází a obě ženy se musí vypořádat nejen s kariérou a svými bližními, ale potenciálně i s koncem světa.

The Son

Sonny Lofthus je odsouzenec, který utekl z vězení, závislák na drogách, který si nevzpomíná na svou minulost. Hrdina utíká zákonu směrem k neznámé pravdě.

Untitled David Weil Sci-Fi Antology Project

  • Amazon
  • antologie, sci-fi

Provokující sci-fi antologie se odehrává v blízké budoucnosti a do hloubky prozkoumává význam lidského propojení. Vypráví příběh sedmi jedinečných lidí, přičemž každý z nich rozpoutá vzrušující dobrodružství v nejisté budoucnosti. Hrdinové zjistí, že i během našich nejizolovanějších momentů jsme všichni propojeni skrze lidskou zkušenost.

The White Lotus

Příběh se odehrává v prestižním tropickém resortu a sleduje dobrodružství zdejších hostů a zaměstnanců v rámci jediného týdne.

Midnight At the Pera Palace

  • Netflix (Turecko)
  • sci-fi

Mladá novinářka Esra se vydá do legendárního hotelu Pera Palace v Istanbulu, odkud cestuje časem zpět do roku 1919.

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
ufonka

ufonka

Mě zaujaly tyto tři nové seriály, kterým dám šanci: Monster: The Jeffrey Dahmer Story, The Box a The Son.
před 3 roky
Rašík

Rašík

Musím se přiznat, že článek jsem rozklikla jenom kvůli Nesbíkovi, protože jsem jeho velký fanda. Skvělá...
před 3 roky
Tempy

Tempy

Já dám šanci: Monster: The Jeffrey Dahmer Story (jsem zvědavá na srovnání zpracování s nedávným...
před 3 roky
Další články k tématu