17. 2. 2021

NCIS chystá další Spin-off, bude z Hawaie

NCIS chystá další Spin-off, bude z Hawaie

Vypadá to, že CBS se opět chystá rozšířit svoji značku NCIS (Námořní vyšetřovací služba). Podle všeho probíhají přípravy na 3. spin-offu seriálu s názvem NCIS: Hawaii. Seriál by se tak připojil ke klasickému NCIS a dosavadním dvěma spin-offům NCIS: Los Angeles (Námořní vyšetřovací služba L. A.) a NCIS: New Orleans (Námořní vyšetřovací služba: New Orleans). Zatím není v plánu představit novinku v rámci některého z dosavadních NCIS jako tomu bylo u předchůdců. Na seriálu se podílí jako tvůrce Christopher Silber a Jan Nash (oba showrunneři NCIS: New Orleans).

Pokud by spin-off dostal zelenou a zároveň CBS prodloužila všechny ostatní seriály z frančízy, tak by se NCIS stalo teprve druhým dramatem, které má ve vysílání 4 seriály najednou. Prvním takovým je dnes již klasika Law & Order. Původní NCIS běží již od roku 2003 a stále patří mezi nejsledovanější dramata na televizních obrazovkách. NCIS: Los Angeles se přidalo v roce 2009 a zatím posledního spin-offu NICS: New Orleans jsme se dočkali v roce 2014.

CBS si od rozšíření seriálu na Hawaii hlavně slibuje využití vybudovaných setů, které zde vznikly během natáčení Hawaii Five-0 (Hawaii 5–0). Ty už částečně využívá Magnum PI, což by mohlo vést k nějakému tomu crossoveru. Toho jsme se již mezi NCIS a Hawaii Five-0 dočkali v roce 2012.


Máte z dalšího NCIS radost, nebo už vám tahle frančíza leze ušima?

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
Deaneira

Deaneira

Mě to možná donutí NO dosledovat, skončila jsem před jistou dobou, holt jsem tu smrt nevydychala. A...
před 3 roky
zdenicka

zdenicka

Asi tuším čí smrt myslíš. Tu jsem také chvíli zpracovávala. Přemýšlela jsem i o tom, že bych...
před 3 roky
lenochod6

lenochod6

Bude to divné, ale rozhodně nové místo nemůže uškodit. Souhlasím s tím, že LA by se mělo ukončit, je to...
před 3 roky
Další články k tématu