19. 2. 2021

V revivalu Sexu ve městě bude chybět další postava

V revivalu Sexu ve městě bude chybět další postava

Revival Sex and the City (Sex ve městě) ve městě s názvem And Just Like That… evidentně nám nechce dát ani chvilku vydechnout. O tom, že se v něm neobjeví Samanta Jonesová už nějakou dobu víme, dokonce tušíme i jak to tvůrci chtějí vysvětlit, ale teď na hladinu vyplavaly další informace a to, že se v novince nedočkáme ani pana Božského, a.k.a. Johna, a.k.a. Carriina manžela.

Na rozdíl od Samanty to není taková rána, přeci jen se pan Božský neobjevoval v každé epizodě původního seriálu, protože kvůli práci musel hodně cestovat. Jsme zvědaví jak se s tímto problémem poperou scenáristi tentokrát. Nabízí se totiž několik cest. John může být i nadále s Carrie ve vztahu, jen jeho nepřítomnost na obrazovce opět svedou na cestování. Nebo se můžou vydat temnější cestou a naznačit rozvod. A taky se v něm pak náležitě pitvat.

A podle všeho to nebude jediný chybějící manžel na scéně. Magazín Page Six odhalil, že v revivalu se s velkou pravděpodobností neukáže ani Mirandin manžel Steve. Což by mohl být zajímavý twist, protože Miranda se s ním rozešla v prvním filmu, zatímco v tom druhém se vrátili k sobě a vypadalo to, že jim to opět klape.

Poslední informací v tomto článečku budiž, že tvůrci potvrdili, že aktuální koronavirové šílenství bude do seriálu zahrnuto. Tak třeba pánové budou jen někde zavření v karanténě…


Tak co věříte revivalu, nebo už jste čím dál tím víc nervóznější?

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Maarti

Maarti

Hlavně ať se zas nebabraj v jejich vztahu.. toho už bylo nějak moc 😩 prostě ať to není jen o tom....
před 3 roky
andrea168

andrea168

Vsichni umreli na Covid.
před 3 roky
Hitchhiker

Hitchhiker

Čím dál tím víc mě to odrazuje. Je mi jasný, že má seriál reflektovat aktuální dění a covid do toho zapadá,...
před 3 roky
Další články k tématu