27. 2. 2021

TCA: Střípky z Paramount+

TCA: Střípky z Paramount+

Svůj virtuální panel během TCA (Television Critics Association) měla také streamovací služba Paramount+. I od ní jsme se dočkali spousty informací, které si v dnešním článku shrneme.

Po druhé sérii se loučí antologie The Twilight Zone. Reboot moderovaný Jordanem Peelem se pyšnil hvězdným obsazením, ale očividně to nestačilo.

Revival iCarly čelí problémům. Od projektu odešel showrunner Jay Kogen, druhá showrunnerka Ali Schouten zůstává. Podle dostupných informací si kreativně nesedl s hvězdou Mirandou Cosgrove.

Škatule, hýbejte se

Na streamovací službu se přesouvají seriály jiných stanic. Nově se zde bude streamovat RuPaul's Drag Race: All Stars (dříve kabelovka VH1) – realitku čeká šestá série, nebo také další reality show The Challenge, také verze All Stars.

Ze Showtime se na Paramount+ vydává seriálová adaptace slavné hry Halo.

Se svou sedmou sérií se sem stěhuje také komedie Younger (Znovu 20), u které bylo potvrzeno, že nadcházejících 12 dílů bude pro seriál posledních a Younger se s fanoušky po sedmičce rozloučí. Datum premiéry zatím stanoveno nebylo, ale prozatím se můžete mrknout alespoň na sneak peek:

Velké návraty

Pouhý rok po odvysílání finále Criminal Minds (Myšlenky zločince) na CBS už se připravuje revival. Ten však bude mít jinou strukturu, než na jakou jsou fanoušci zvyklí. Můžete zapomenout na jeden případ v jednom díle. Tentokrát se bude jeden případ podrobně řešit v rámci celé série. Revival by měl přivést zpět některé původní postavy (především ty z poslední série) a představit nové tváře.

Streamer kromě toho chystá také sesterský dokumentární seriál The Real Criminal Minds, kde bude bývalý pracovník FBI zkoumat skutečné případy. Proslýchá se, že by dokument mohl moderovat někdo ze členů seriálu Criminal Minds.

Kromě Criminal Minds se oficiálně vrací také legendární Frasier. Paramount+ nadělil rebootu seriálovou objednávku. Kelsey Grammer si zopakuje svou ikonickou roli psychiatra a moderátora v rádiu, kterou ztvárnil v letech 1993–2004 v samotném seriálu, a také hostoval v jeho předchůdci Cheers a v crossoveru s Wings, díky čemuž vyrovnal rekord nejdéle se vyskytující seriálové postavy.

Datum návratu je prozatím nejasné. Grammer se objeví v nové komedii po boku Aleca Baldwina, takže je velmi nepravděpodobné, že by se Frasier mohl dostat do vysílání dříve než v roce 2022.

Ve filmové podobě budou pokračovat dva seriály. Vrátí se animák Beavis and Butt-Head a komedie Workaholics.

Z Quibi se sem stěhuje Reno 911! se speciálem The Hunt for QAnon a vysílat se zde budou také speciály k The Weekly Show with Trevor Noah a Inside Amy Schumer (Amyino plodné lůno).

V neposlední řadě nás pak čeká návrat původních dabérů animáku Rugrats (Lumpíci), který se na Paramount+ dočká revivalu.

Značka Star Trek

Dětský animák Star Trek: Prodigy měl původně běžet na Nickelodeonu, nicméně bylo oznámeno, že si svou premiéru 4. března odbude na Paramount+. Zároveň tu máme první obrázek hlavních hrdinů!

Podobně jako Disney+ sází na Marvel a Star Wars a HBO Max na superhrdiny z DC, Paramount+ bude těžit ze značky Star Trek a všechna díla bude mít dostupná na jednom místě. Kromě Prodigy tu samozřejmě bude Star Trek: Discovery, Star Trek: Picard, Star Trek: Lower Decks a novinka Star Trek: Strange New Worlds. K dispozici zde budou také původní ST seriály i ST filmy.

Novinky v nabídce

Western Yellowstone na Paramount Network boří rekordy ve sledovanosti. Je proto jasné, že se produkční studio bude snažit ze značky těžit, co to dá. Již dříve byla oznámena seriálová objednávka prequelu Y: 1883, na kterou nyní navázal spin-off 6666.

Navazovat se bude také na minisérii Waco, po které vznikne antologie American Tragedy, která sleduje komplikované momenty skutečných zločinů.

Jeremy Renner (Hawkaye) zazáří v novém dramatu Mayor of Kingstown jako starosta Mike McLusky. Rodina McLuskyů ovládá trh makléřů v Kingstownu v Michiganu, kde je uvěznění zločinců jediným vzkvétajícím oborem průmyslu. Seriál se zaměřuje na otázku rasismu, korupce a integrity a nabízí pohled na snahu dosáhnout pořádku a spravedlnosti ve městě, kde neexistuje ani jedno z toho.

Poslední oznámenou seriálovou objednávkou je drama Land Man, které vypráví příběh o hledání bohatství ve světě ropy se odehrává v západním Texasu. Seriál nabízí příběhy úspěchů i neúspěchů drsňáků i mocných miliardářů, kteří ropu těží tak moc, že to mění naše klima, ekonomiku i geopolitiku.

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
ragelly

ragelly

:D Oni dělali rebranding, název Paramount+ začne platit příští týden.
před 3 roky
Fruiko

Fruiko

Bo pluska jsou teď v módě.
před 3 roky
unlimited

unlimited

Prosím, nemohl by být vydán nějaký obsáhlý článek o aktuální situaci + přehled streamingových služeb?...
před 3 roky
Další články k tématu