25. 3. 2021

Ďábelská hodinka a další nové seriály

Ďábelská hodinka a další nové seriály

Single Drunk Female

Po velmi trapném veřejném výstupu se neuctivá alkoholička Samantha Fink musí vrátit zpátky domů ke své matce, aby se vyhnula vězení. Když jí její nejlepší kamarádka z dětství sdělí velké překvapivé novinky, Samantha si začne uvědomovat, že existuje tenká hranice mezi pařmenkou a chodící katastrofou.

Roar

Roar vypráví samostatně stojící příběhy vyprávěné z ženského úhlu pohledu.

Bridesman

  • Grindr
  • komedie, webseriál, krátkometrážní
  • první seriál, který vytvořila LGBTQ randící aplikace Grindr

Nejlepší kamarádka homosexuálního hlavního hrdiny se vdává a on je členem jejího týmu družiček. Tajně se však snaží svatbu podkopávat a zničit.

The Devil's Hour

  • Amazon
  • thriller

Hlavní hrdinkou je Lucy Chambers, která se každou noc probudí přesně ve 3:33, uprostřed tzv. ďábelské hodinky. Její osmiletý syn je odtažitý a bez emocí. Její matka promlouvá k prázdným židlím. V jejím domě straší, ozývají se zde ozvěny života, který jí nepatří. Nyní se její jméno začne spojovat se sérií brutálních vražd v okolí a otázky, které celé ty roky měla, se konečně dostanou do popředí.

The Adventures of Asterix

  • Netflix
  • komedie, minisérie, animovaný
  • inspirace příběhem Asterix and the Big Fight (u nás vyšlo pod názvem Souboj náčelníků)

Římané jsou nepřetržitě zesměšňováni Asterixem a dalšími obyvateli jeho vesnice. Rozhodnou se proto zorganizovat souboj s rivalskými galskými veliteli a podvádí tím, že unesou druida spolu s jeho tolik potřebným magickým lektvarem.

Rust

Rodinné drama sleduje snahu dosáhnout vytouženého amerického snu očima komplikovaného a kompromitovaného policejního šerifa Dela Harrise v městečku Rust Belt v jihozápadní Pensylvánii. Když je syn ženy, kterou hrdina miluje, obviněn z vraždy, Harris se musí rozhodnout, co všechno je ochotný udělat, aby ho ochránil.

The Tower

  • ITV
  • krimi, minisérie
  • adaptace románu Post Mortem od Kate London

Zkušený policista a mladá dívka spadnou z věžáku v jihovýchodním Londýně. Živý zůstane na střeše pětiletý chlapec a mladá začínající policistka Lizzie Griffiths. O několik hodin později Lizzie zmizí a detektivka Sarah Collins dostane vyšetřování na starosti. Nejen, že musí najít Lizzie, než zemře, ale také musí odhalit pravdu za dvojicí podezřelých smrtí. Jaký sled událostí dostal oba policisty a dvě děti na střechu daného paneláku? Proč dva z nich zemřeli? A proč dva přežili?

Untitled Dolgen/Mand/Kang Project

Chelsea je vystudovaná a chytrá dívka s proříznutou pusou, která postrádá základní lidské dovednosti, aby mohla žít samostatný funkční život. Ocitne se sama v Los Angeles a nemá jinou možnost, než se zde přestěhovat ke své veselé a bezstarostné sestře Claire a jejím výstředním spolubydlícím.

Talisman

  • Netflix
  • thriller, fantasy
  • na motivy díla Stephena Kinga

Jack Sawyer je dvanáctiletý chlapec, který se vydává na epickou dobrodružnou cestu ve snaze zachránit život své umírající matky. Hledá Talisman, mocnou relikvii, která dokáže nejen vyléčit jeho matku, ale také zachránit celý svět. Sawyerova cesta zkříží dvě reality: Ameriku, kterou známe, a její nebezpečné fantasy dvojče s názvem The Territories.

Lady in the Lake

Příběh se odehrává v 60. letech v Baltimore. Maddie Schwartz je manželka a matka, kterou nevyřešená vražda donutí vydat se na kariéru investigativní reportérky. Během vyšetřování se setká s Cleo Sherwood, tvrdě pracující ženu, která se musí vypořádat s mateřstvím, více zaměstnáními a svou vášní v agendě za práva černochů v Baltimore.

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Radim.Winiarski

Radim.Winiarski

Taky jsem na to čučel jak vyoraná myš. V nejbližší době očekávám nějaký spešl seriál z produkce...
před 3 roky
sandokan555

sandokan555

z tejto ponuky ma nejako nic extra nelaka a niektore veci odpudzuju.
před 3 roky
Locke

Locke

Na to bych se náhodou nejspíš koukal. I když Mekáč mám radši :D Jinak Talisman patří podle mě mezi ty...
před 3 roky
Další články k tématu