26. 3. 2021

Ally McBeal se chystá zpět do soudní síně

Ally McBeal se chystá zpět do soudní síně

Jeden z oblíbených seriálů 90. let hlásí comeback. Revival Ally McBeal (Ally McBealová) v podobě minisérie je v prvních fázích vývoje. Aktuálně se jedná o tom, že by si Calista Flockhart mohla zopakovat svou ikonickou roli. Tvůrce David E. Kelley se projektu také účastní jako výkonný producent, ovšem showrunnerské otěže s největší pravděpodobností převezme někdo jiný.

„Nebráním se oživení Ally, ale nemyslím si, že by se to mělo dít v mé režii. Pokud k tomu dojde, měla by za tím stát určitě žena,“ uvedl tvůrce v rozhovoru v roce 2018. „Pokud k tomu dojde, mělo by to být nové a odlišné.“

Ally se ihned po premiéře v roce 1997 stala fenoménem, ihned vyhrála Emmy a dostala se až na obálku magazínu Time. Pro Calistu šlo o roli, která z ní udělala hvězdu.

Projekt prozatím nemá přiřazenou žádnou stanici či streamovací službu. Jako první však připadá v úvahu Hulu, jelikož ho vlastní Disney, pod které spadá také produkční studio původního seriálu, Twentieth TV. Navíc Hulu původní seriál má pro předplatitele ve své knihovně.

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
Hitchhiker

Hitchhiker

Myslím, že tím jak se z toho vyhrabal, se s tím nějak srovnal a uznal že si za to mohl jen a...
před 3 roky
litllewitch

litllewitch

Nope nopity nope... Na klasiky se nesahá!
před 3 roky
AislinK

AislinK

Ano prosím! Ally je super a vůbec by mi nevadilo vidět jak se jí daří v pozdější fázi života. :) A...
před 3 roky
Další články k tématu