30. 12. 2012

Legenda bude duetit ve Smash a jiné střípky

V dnešní dávce pravidelných emocí střípků se podíváme na méně známé, ale přesto kvalitní seriály Nurse Jackie, Raising Hope (Vychovávat Hope), Smash a Southland.

Nurse Jackie

Milostný život Edie Falco se v Nurse Jackie pořádně zažehne!

Adam Ferrara, známý ze seriálu Rescue Me (Zachraň mě), se přidává k páté sérii tohoto seriálu jako nová romantická známost naší známé zdravotní sestřičky. Jeho postava je policista u NYPD. Bude se objevovat v celé sérii.

Kromě něj se v seriálu objeví také Morris Chestnut (American Horror Story). Ten si střihne bývalého vojenského doktora, který získá v nemocnici práci.

Nurse Jackie se vrátí na začátku roku 2013.

Raising Hope (Vychovávat Hope)

Během únorových nových epizod Rasing Hope budou hostovat Emily Rutherfurd a Brian Doyle-Murray. Oba se objeví v dvoudíle, ve kterém se rodina Chanců vydá do Hollywoodu spolu s Jimmym a Sabrinou, kteří tam jedou na líbánky.

Rutherfurd není ve světě sitcomu žádným nováčkem. Jméno si udělala díky jedné z hlavních rolí v The New Adventures of Old Christine (Nové trable staré Christine). Zde se objeví jako Kelly, dcera milenky, se kterou kdysi spal Maw Mawin mrtvý manžel. Maw Maw a Barney navštíví Kelly doma v Golden State.

Doyle-Murray pak ztvární mocného prezidenta televizního studia. Malá Hope bude obsazena do role v jednom z jeho seriálů.

Smash

Seriál z Broadwaye si pozval do druhé série pravou broadwayskou star – legendární bavičku Lizu Minnelii.

V epizodě s názvem The Surprise Party se legenda objeví v roli sebe sama, aby si zazpívala originální duet s Tomem (Christian Borle).

Šéf NBC, Robert Greenblatt, se k hereččinému hostování vyjádřil: „Bylo skvělé s Lizou pracovat během toho, když jsme vytvářeli její tradiční televizní speciál Liza With a Z na Showtime. Vidět její umění znovu a z první řady je věc, které si velmi cením.“

Smash se s druhou řadou vrátí 5. února poté, co Parenthood (Famílie) skončí svou současnou sérii.

Southland

Pátá série seriálu stanice TNT, Southland, získala dvě nové vedlejší postavy, které budou klíčové pro vývoj děje.

Anthony Ruivivar (Major Crimes) se objeví jako Lucero, dlouhá léta pracující policista v Los Angeles, narozený v Mexiku a vychovaný ve východním L.A.

Ben Sherman (Ben McKenzie) získá novou romantickou známost v podobě Annie Monroe.

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
misulka78

misulka78

Už se těším na Smash! :)
před 11 roky
amelia.cz

amelia.cz

Nejsi sama a taky se těším jak bude Tom zpívat.
před 11 roky
Další články k tématu