7. 7. 2021

Marching Orders opouští Netflix

Marching Orders opouští Netflix

To že seriály průběžně z Netflixu mizí není nic zvláštního. Děje se to každý měsíc. Něco zmizí, něco nového se objeví. Jenže tentokrát to není úplně běžná situace. Netflix opouští seriál Marching Orders, což je dokument s označením Netflix Originals. U něčeho, co má na sobě nálepku Netflix Originals by člověk čekal, že bude na Netflixu na věky věků. Jenže jak je vidět, tak to ne vždy platí.

Dokumentární seriál byl na Netflixu uveden 3. srpna 2018, takže se na streamovací službě skoro ani neohřál. Mizí po třech letech.

Seriál produkovala společnost Gigantic Productions! a o distribuci se starala společnost Stage 13. Ta distribuovala i seriál Cooking on High, což je mimo jiné také seriál, co nedávno z Netflixu zmizel. Mezi další seriály, které společnost distribuovala patří It's Bruno! (Hele, Bruno!) (v hibernaci po první sérii) a Special (Spešl) (druhá a závěrečná série uvedena nedávno). Je tedy velice pravděpodobné, že z Netflixu v dohledné době zmizí i ty, tak pokud o ně máte zájem, doporučujeme je zkouknout co nejdříve.


Taky vás štve, že seriály ze stremovacích služeb mizí a dokonce i ty původní?

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu