17. 9. 2021

V hlavní roli žena – seriálové hity na Voyo

V hlavní roli žena – seriálové hity na Voyo

Rozvodová právnička hledající štěstí; svobodná matka předstírající, že je jí 26 let nebo drsná manažerka a mistryně úletů na jednu noc – to jsou hrdinky seriálových pecek o ženách nejen pro ženy na Voyo.

Younger (Znovu 20)

Hodnocení na SerialZone.cz

Na Voyo je aktuálně ke shlédnutí pět řad oblíbeného komediálního seriálu Znovu 20. Ten sleduje Lizu (Sutton Foster), svobodnou matku, která se snaží vrátit zpět do práce a zjišťuje, že je téměř nemožné začít v jejím věku znovu od začátku. Po náhodném setkání s mladým klukem, který ji přesvědčí, že nevypadá na svůj věk, se Liza rozhodne změnit vizáž, aby vypadala jako by jí bylo 26 let. Pomůže jí vizážista a její nejlepší kamarádka Maggie (Debi Mazar). Díky této změně získá práci jako asistentka temperamentní Diany (Miriam Shor) a setká se v týmu s novou spolupracovnicí Kelsey (Hilary Duff). Chce úspěšně rozvíjet svoji kariéru, ale musí se ujistit, že důvěrné tajemství zůstane jen mezi ní a Maggie. Seriál vznikl pod producentskou a režijní taktovkou Darrena Stara, tvůrce seriálových megahitů jako Emily in Paris, nebo kultovních Beverly Hills 90210 a Melrose Place.

Všech pět řad úspěšného seriálu sledujte na Voyo

The Exes (Zase single)

Hodnocení na SerialZone.cz

Stuart (David Alan Basche) je čerstvě rozvedený a chce začít nový život. Stěhuje se do bytu, kde jeho spolubydlící Phil (Donald Faison) a Haskell (Wayne Knight) mají výhrady k jeho nastěhování. Byt je ovšem ve vlastnictví Stuartovi rozvodové právničky Holly (Kristen Johnston), která bydlí přes chodbu a která je ochotna mu pomoci z jakékoli šlamastiky. Holly, která většinou svým rozvedeným přátelům dohazuje nové vztahy, je teď sama nezadaná a stále nemůže najít svého prince na bílém koni.

Seriál vznikl v producentské dílně Marka Reismana, který stál mimo jiné také za fenomenálně úspěšným sitcomem Frasier ověšeným třemi Zlatými glóby.

Seriál Zase single sledujte na Voyo

Single Lady

Hodnocení na SerialZone.cz

Jana Plodková je single. Drsná ředitelka hudební televize, mistryně krátkodobých vztahů a královna večírků Sabina v seriálu inspirovaném skutečnými událostmi, který nově najdete na Voyo. Komediální seriál režírovala Jitka Rudolfová, scenáristicky na ní pracovaly Veronika Dostálová a Tereza Seidlová. Plodkové v seriálu herecky sekundují např. Václav Kopta, Tomáš Měcháček, Vladimír Polívka či Rozálie Havelková.

Sledujte Janu Plodkovou na Voyo

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu