12. 2. 2022

Percy Jackson a další nové seriály

Percy Jackson a další nové seriály

Hezky na střídačku, ať do watchlistů nemusíte přidávat tolik novinek najednou. Včera byly projekty, dnes se mrkneme na nové seriály, na které už se můžeme začít těšit.

Treason

Adam Lawrence je vycvičený a vychovaný tajnou službou MI6 a jeho kariéra se zdá být rozhodnutá. Když ho však dostihne minulost v podobě Kary, ruské špionky, s níž sdílí komplikovanou minulost, je nucen zpochybnit vše a všechny ve svém životě. Mezi Karou, Adamem a jeho ženou Maddy se vytvoří komplikovaný trojúhelník; tři lidé, kteří se snaží odhalit tajemství jeden druhého, orientovat se v politických a diplomatických vztazích a zároveň si udržet svůj osobní život a ty, které mají nejraději.

Manhunt

  • Apple TV+
  • drama, životopisný, minisérie

Minisérie kombinuje historickou fikci a konsiprační thriller. Sleduje následky atentátu na amerického prezidenta Abrahama Lincolna a boj za zachování a ochranu ideálů, které byly základem prezidentova plánu rekonstrukce země.

Podle knihy Manhunt: The 12-Day Chase for Lincoln’s Killer od Jamese Swansona.

Untitled Godzilla and the Titans series

  • Apple TV+
  • akční

Po bouřlivé bitvě mezi Godzillou a Titány, která srovnala se zemí San Francisco, a po šokující nové skutečnosti, že monstra jsou skutečná, zkoumá seriál cestu jedné rodiny za odhalením pohřbených tajemství a odkazu, který ji spojuje s tajnou organizací známou jako Monarch.

Survival Of The Thickest

Mavis je černoška, má nadváhu a je čerstvě rozvedená. Hrdinka se nečekaně ocitá v situaci, kdy musí znovu vybudovat svůj život poté, co vsadila všechno na jednoho muže, ale je odhodlaná nejen přežít, ale i vzkvétat s podporou své rodiny, kterou si sama vybrala, pozitivním přístupem, roztomilým výstřihem do véčka a s leskem na rtech.

Saint X

  • Hulu
  • psychologický, drama

Psychologické drama je vyprávěno skrze různé časové linky a různé perspektivy. Během idylické dovolené v Karibiku náhle zemře mladá žena. Tato událost vytvoří traumatický řetězec událostí pro její sestru, která se vydává na nebezpečnou cestu ve snaze zjistit pravdu.

Percy Jackson and the Olympians

  • Disney+
  • dobrodružný, akční, dramata

Seriál vypráví fantastický příběh dvanáctiletého poloboha Percyho Jacksona, který se aktuálně vyrovnává se svými nově nabytými nadpřirozenými schopnostmi, když ho bůh nebes Zeus obviní z krádeže svého mistrovského blesku. Percy se teď musí vydat na cestu napříč Amerikou, aby ho našel a obnovil na Olympu pořádek.

The Diplomat

  • Netflix
  • drama

Během mezinárodní krize se diplomatka z povolání dostane na vysoce postavené místo, pro které nemá předpoklady a zkušenosti. To má ve výsledku výrazný dopad jak na její manželství, tak i politickou budoucnost.

Dear Edward

  • Apple TV+
  • drama

Edward, dvanáctiletý chlapec, přežil katastrofu dopravního letadla, ale přišel při ní o celou svoji rodinu. Spolu se skupinou dalších postižených se snaží najít smysl života a navazuje nová přátelství, románky a společenství.

The Horror of Dolores Roach

Seriál natočený podle stejnojmenného podcastového seriálu Gimlet – je příběh typu sněz, nebo budeš sněden; hrůzná městská legenda o lásce, zradě, trávě, gentrifikaci, kanibalismu a přežití nejsilnějších.

Nezdolná Dolores Roachová se vrací do newyorské čtvrti, která se během šestnácti let, kdy byla ve vězení, drasticky změnila. Její přítel je nezvěstný, rodina dávno pryč, Dolores poznává jen starý kamarád hulič Luis, který Dolores poskytuje ubytování a stravu a nechává ji za peníze masírovat ve sklepním bytě pod svým zchátralým obchodem s empanádami.

Presumed Innocent

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Mianátor

Mianátor

Filmy Percyho Jacksona 1 a 2 mám moc ráda, škoda že 3. film nikdy nevznikl :( S novým obsazením se bude...
před 2 roky
Další články k tématu