20. 1. 2013

Tvůrce Leverage je zpátky u TNT

Tvůrce Leverage je zpátky u TNT

Jen několik dní poté, co stanice TNT po pěti letech zrušila svůj seriál Leverage (Dokonalý podraz), se jeho tvůrce Dean Devlin ke stanici vrací s novým hodinovým projektem.

TNT si objednalo pilot k zatím nepojmenovanému dramatu, ve kterém hlavní roli ztvární Geena Davis.

Projekt je inspirovaný skutečným příběhem lovkyně odměn, Mackenzie Green. Oscarová vítězka Davis si v něm zahraje pravidly nespoutanou ženu a lovkyni odměn, jejíž vyčnívající osobnost a neobvyklé taktiky jsou pro ni v tomto nepředvídatelném povolání velkou výhodou.

Devlin bude také režírovat a v rámci své nezávislé společnosti Electric Entertainment i produkovat. Scénáře se ujal Scott Prendergast a scénáristka z Leverage, Amy Berg, která bude i showrunnerkou potenciálního seriálu.

Kromě Leverage Davis pracoval jako výkonný producent u původní filmové trilogie Librarian, která taktéž běžela na TNT.

Tento projekt je druhou pilotovou objednávkou stanice, která si před pár dny vyžádala první epizodu také k Murder in the First (psali jsme zde). Kromě toho TNT objednalo na léto celou sérii dramatu King and Maxwell (více zde).

Pokud vás příběh o lovkyni odměn zajímá, zde je krátké video o Mackenzie.

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
misulka78

misulka78

Zní to docela zajímavě...
před 11 roky
amelia.cz

amelia.cz

Zní to velice zajímavě.
před 11 roky
Další články k tématu