16. 6. 2012

Adam Baldwin v Leverage!

Adam Baldwin v Leverage!

Jen pár dní poté, co jsme se dozvěděli o účinkování Yvonne Strahovski v sedmé sérii Dextera, tu máme zprávu o dalším herci z Chucka – John Casey aneb tedy herec Adam Baldwin si zahostuje v páté řadě seriálu Leverage (Dokonalý podraz)!

Baldwin si stejně jako v Chuckovi zahraje plukovníka – jeho potenciálně se vracející se postava bude bývalý ranger plk. Michael Vance, který nyní vede vládní protiteroristické jednotky. Vance se však díky jeho neortodoxní metodě při náboru nových lidí – a dokonce civilistů – pro své týmy dostane do hledáčku šéfům zpravodajských služeb. Zní jako typ člověka, který byl si mohl Natea a spol. najmout pro pomoc, co myslíte?

Pátá řada Leverage nám tedy nabídne znovushledání Adama s jeho bývalým kolegou z Angela Christianem Kanem, který v Podrazu hraje Eliota Spencera. Adam Baldwin ale není neznámý ani pro ostatní členy tvůrčího týmu Leverage – na začátku 80. let minulého století hrál ve filmu Ordinary people (Obyčejní lidé), za který Timothy Hutton (Nathan Ford v Leverage) získal Oscara. Baldwin má také dlouhodobý pracovní vztah s výkonným producentem Leverage Deanem Devlinem. Oba účinkovali ve filmu My Bodyguard a Baldwin měl role ve filmech Den nezávislosti a Patriot, které Devlin produkoval.

Všichni seriáloví fanoušci určitě vědí, kde Adam Baldwin ještě hrál, raději to tu však ale připomenu – kromě výše zmíněného Chucka ztvárnil jednu z hlavních postav v legendárním vesmírném westernu Firefly. Naposled jsme jej mohli vidět spolu se svým Firefly kolegou Nathanem Fillionem ve čtvrté sérii seriálu Castle.

Pátá série Leverage má premiéru v neděli 15. července na stanici TNT. Baldwinova epizoda pojmenovaná „The Rundown Job“ je naplánována někdy na podzim.

Těšíte se na Adama? A také vám stejně jako mně tato role přijde podobná Caseymu z Chucka? Komentáře jsou vám opět otevřeny! :-)

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře19zobraz všech 19 příspěvků
Furiant

Furiant

No, já právě prvně uslyšel jeho hlas, protože po Firefly a Chuckovi ho mám zafixovanej, a až pak jsem mu...
před 11 roky
zipacna

zipacna

Ta kraťoučká scénka s Baldwinem v 501 byla docela pěkná a vtipná. Vypadalo to, že jeho postava by...
před 11 roky
Heimdal

Heimdal

NO tak na další díly už se moc těším a s Adamem to bude něco.. zaválel v Chuckovi ... On je jeden...
před 11 roky
Další články k tématu