20. 2. 2013

Další žena v American Horror Story a jiné castingy

American Horror Story

Nedávno jsme psali, že se do seriálu kromě Jessicy Lange vrátí také Frances Conroy a Taissa Farmiga.

Nyní tvůrce seriálu, Ryan Murphy, vyrukoval s dalším jménem, které třetí řadu obohatí. Tou šťastnou je herečka Lily Rabe.

Jelikož se zatím o třetí sérii téměř nic neví, není ani jasné, koho Rabe bude hrát. Každopádně Murphy se k jejímu obsazení na Twitteru vyjádřil slovy: „Je tak talentovaná. Miluju ji!“

Nedávno bylo potvrzeno, že třetí série se ponese ve zcela jiném duchu, než dvojka. Bude zasazena do současnosti, ale stejně jako v minulých řadách diváci uvidí více časových dob a více měst.

Hot In Cleveland (Nouzové přistání)

I když CBS v listopadu zrušilo jeho sitcom Partners, herec Michael Urie našel práci v jiné komedii. Herec známý především díky své roli Marka St. Jamese z komedie Ugly Betty bude hostovat v nové sérii hitu stanice TV Land, Hot In Cleveland (Nouzové přistání).

Urie si zahraje Jeffreyho, plánovače svateb, kterého si bývalá hvězdička soap oper Victoria (Wendie Malick) touží najmout. Kdo se bude brát? Tvůrci prozrazují, že opravdu pro jednu z postav plánují v budoucnu svatební zvony!

Hot In Cleveland dojelo nové epizody 13. února. Nyní je pauza až do června, kdy se seriál vrátí s novou sérií. První epizoda bude navíc natáčená živě, takže se je určitě na co těšit. Urie se objeví v jednom z červencových dí­lů.

Graceland

V létě se v televizi objeví také novinka stanice USA Network, drama Graceland. Seriál přidává do svého obsazení novou vedlejší postavu.

Herec Vincent Laresca, známý ze seriálu 24 hodin, ztvární postavu Rafaela Cortese.

Rafael je bývalý trestanec, který nyní pracuje pro mexickou vládu. Spojí se s Charlie (Vanessa Ferlito), aby společně vyřešili případ, ale brzy se ukáže, že možná má i nějaké skryté úmysly.

Graceland se točí okolo skupinky agentů z různých organizací (DEA, FBI…), kteří spolu žijí v jednom utajeném plážovém domě v jižní Kalifornii.

Na trailer k první sérii se můžete podívat na profilu seriálu.

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
reallyreallychildish

reallyreallychildish

Ten byl potvrzen taky, stejně jako Sarah Paulson. :)
před 11 roky
ragelly

ragelly

O tom už se ví dýl, viz třeba tady :)
před 11 roky
Kikina105

Kikina105

Tak Graceland nevypadá špatně, uvidíme co nám nabídne :)
před 11 roky
Další články k tématu