9. 2. 2013

Drama od Jennifer Lopez poběží na ABC Family!

Drama od Jennifer Lopez poběží na ABC Family!

Dva nové dramatické projekty zaujaly stanici ABC Family natolik, aby si je objednala rovnou jako nové seriály.

Jde o dramata The Fosters, které výkonně produkuje Jennifer Lopez, a Socio, které je nyní přejmenováno na Twisted.

Natáčení obou seriálu začne na jaře, na obrazovkách se potom objeví někdy během léta. „Naše nové seriály doručí stejnou hloubku, srdce, pevné vztahy a autenticitu, tedy věci, na které si v průběhu uplynulých let naši diváci zvykli a začali je očekávat. Oba dva pěkně padnou do našeho velmi dobře zajetého programu, který obsahuje některé pop kulturální hity,“ řekl prezident stanice, Michael Riley.

Ve hře stanice byl ještě třetí pilot, Terminales, který je zatím odsunutý do pozadí, který ale rozhodně neumřel. S největší pravděpodobností i Terminales dostane seriálovou objednávku, jen zatím není jisté kdy.

Tolik štěstí bohužel nemají komediální piloty této stanice. Ani Miseducation (neboli Phys Ed), ani Continuing Fred, nepokračují dále. Pravděpodobně je to nepříznivý výsledek toho, že si stanice letošními piloty nasadila poměrně vysokou laťku.

ABC Family chtělo objednat dva ze tří pilotů, ale všechny tři (tedy ty dramatické), byly zvládnuty lépe, než se čekalo, a stanice tak o všech dlouho uvažovala.

Twisted byl raný favorit, který již na začátku prosince dostal svolení k uzavírání smluv se scénáristy. Po tragédii v Newtownu se však začalo mluvit o tom, zda je vhodné na obrazovky přivést seriál o šestnáctiletém usvědčeném vrahovi, který nyní chodí na střední.

ABC Family fámy o zrušení projektu vyvrátila na začátku ledna, kdy k projektu přilákala Davida Babcocka (Brothers and Sisters) jako potenciálního showrunnera seriálu.

Twisted je popisováno jako mystery drama, které se soustředí na charizmatického šestnáctiletého chlapce (Avan Jogia), který překonal rebelskou minulost a nedávno znovu navázal kontakt se svými bývalými nejlepšími kamarádkami z dětství. Bohužel se brzy potom stane hlavním podezřelým, když je jeho spolužačka nalezena mrtvá ve svém domě.

V seriálu se kromě jiných můžeme těšit také na Denise Richards. Výkonnými producenty jsou Adam Milch a Gavin Polone (Jane by Design).

The Fosters se začalo vážně uvažovat poté, co se k projektu minulý měsíc připojila Joanna Johnson (Make It or Break It), která zaujala úlohu výkonné producentky a showrunnerky. To výrazně zvýšilo šance pilotu na seriálovou objednávku.

Seriál vytvořili Bradley Bredeweg a Peter Paige (Queer As Folk). Jde o drama z prostředí velké rodiny, která se dá jedním slovem charakterizovat jako multietnická. Mix adoptovaných i biologických dětí navíc vychovávají dvě mámy.

V hlavních rolích se objeví Teri Polo, Sherri Saum, Jake T. Austin a mnoho dalších.

ABC Family má hodně nabitý program. Kromě novinek se samozřejmě v létě budou vysílat i stálé hitovky. V lednu odstartovaly zimní premiéry, které v podstatě snad i všechny měly úspěšná čísla. Konkrétně jde o seriály Switched at Birth, Bunheads, Pretty Little Liars (Prolhané krásky) a The Lying Game. Místo tedy uvolní zatím pouze The Secret Life of the American Teenager, jelikož bylo již na podzim oznámeno, že současná série (která se bude vysílat v létě), bude zároveň poslední.


Zaujaly vás nové seriály? Dáte nějakému z nich v létě šanci?

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Exredaktorka

Exredaktorka

fosters by jim mohlo vyjít. twisted nevěřím. nejpodobnější tomu je teď deception a to si nijak extra nevede.
před 11 roky
Další články k tématu