17. 8. 2012

ABC Family obnovuje!

ABC Family obnovuje!

ABC Family má pro své seriály a jejich fanoušky dobré zprávy.

Poté, co se novinka Baby Daddy od svého uvedení umisťovala na špičkách ratingových tabulek, dostal nyní seriál objednávku na plnou druhou řadu. Stanice si také poručila nové díly další letní novinky – Bunheads. Toto drama od tvůrkyně Gilmorek Amy Sherman-Palladino sice nebylo zatím obnoveno pro druhou sérii, stanice si ovšem objednala nové díly k první řadě. Předpokládá se, že přibyde osm epizod, oficiální slovo o počtu ovšem zatím nepadlo.

Dobré zprávy dostaly také seriály Melissa & Joey a Switched at Birth. Sitcom M&J byl obnoven pro třetí sérii, Switched at Birth pak dostane druhou řadu.

„Nové seriály se báječně uchytili u našich diváků. Kombinace dramatu, komedie a reality přinesla výbornou hloubku do našeho programu,“ řekl prezident ABC Family Michael Riley.

Nové řady dramat budou mít premiéru někdy v zimě, komedie se pak vrátí na jaře 2013.

Baby Dady zažilo na ABC Family nejlepší premiéru komedie vůbec a první příčku si udrželo celou první sérii ve sledovanosti a ratinzích mezi komediemi na kabelovkách u žen 18–34 let a 12–34 let. Svou popularitou seriál také pomohl Melisse & Joeymu, kteří následovali a měli tak lepší čísla sledovanosti než v první sérii.

Bunheads je druhý nejsledovanější kabelový seriál ve svém časovém slotu u žen 18–34 a 12–24.

Ve hvězdách tak prozatím zůstává pouze osud Jane by Design

Jane by Design je nyní již zrušeno.

Tak co, jste rádi, že uvidíte víc.. vlastně skoro všeho? Mrzí vás konec Jane by Design? Vyměnili byste Jane za nějaký z prodloužených? Povídejte!

Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře39zobraz všech 39 příspěvků
Exredaktorka

Exredaktorka

z melissy a joeyho mám neskutečnou radost. baby daddy jsem zkusila kvůli barbře jean, i když jsem...
před 11 roky
Gingy

Gingy

souhlasím s ostatními, raději bych viděla zrušený Bunheads než Jane by design... U Bunheads se obávám,...
před 11 roky
evenfall

evenfall

zrušenie Jane by design ma mrzí, bola to príjemná oddychovka...a na Bunheads som sa chystala, ale po...
před 11 roky
Další články k tématu