10. 10. 2015

ABC Family představuje Shadowhunters

ABC Family představuje Shadowhunters

Aktualizace: Stanice vydala tiskovou zprávu s tím, že seriál startuje 12. ledna 2016!

Možná někteří z vás již ví, že v těchto dnech probíhá v New Yorku takový mini podzimní Comic-Con. S letním se samozřejmě nemůže srovnávat, ale i zde se objevuje sem tam nějaký seriál či stanice a občas se dozvídáme i nějaké ty novinky (např. návrat Banshee nebo nová znělka PLL).

Dnes se na řadu dostala novinka Shadowhunters, která se v příštím roce představí na stanici Freeform (nyní ABC Family). Mnoho z vás jistě předlohu Mortal Instruments zná a na seriál je zvědavá, proto neuškodí shrnout si, co dnešní comic-conový panel přinesl.

„Snažíme se zde uctít vše, co Cassie vytvořila, a k tomu přidat sem tam nějaké překvapení pro fanoušky Mortal Instruments,“ uvedl showrunner Ed Decter a dodal, že možná uvidíme „další postavy z jiných zdrojových materiálů, které Cassie Clare vytvořila“.

I když herci fyzicky věrně reprezentují své postavy, seriál každého z nich vyzdvihne na novou emoční rovinu. U tohoto tvrzení byl zdůrazněn především Jace (Dominic Sherwood): „Jacova arogance a pohrdání vlastní smrtelností jsou hlavní věci, které u něj budou zkoumány,“ uvedl herec. „Podíváme se do jeho minulosti a zjistíme, že občas dokáže být velmi zranitelný.“

Fanoušci dvojice Malec (Magnus a Alec) se také mají na co těšit. „Alec je hodně rozpolcený,“ uvedl jeho představitel Matthew Daddario a dodal, že vývoj oblíbeného páru bude pro mnohé překvapivý. „Jestli jste fanoušci Maleca, dost možná budete spokojení,“ prozradil herec. „Magnus se může vydat kterýmkoliv směrem,“ lákal fanoušky Harry Shum Jr. jako odpověď na otázku, jestli jeho postava bude stát na straně dobra, nebo zla. Jiskřit to v seriálu bude i mezi Izzie a Simonem, takže se připravte na shipování páru Sizzie.

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
Lucianna

Lucianna

Na tohle se těším, tedy až na tu holku co hraje Clary - ta mi přijde opravdu, opravdu příšerná! No, snad si...
před 8 roky
Tamn

Tamn

Zatiaľ to vyzerá fakt dobre. Vyzerá to byť dosť kvalitné, viac než som od toho očakávala. Ale najväčšie...
před 8 roky
Eleanor Mikaelson

Eleanor Mikaelson

Já se tedy na to opravdu hodně těším, vypadá to o mnohem lépe než film. ;) Hlavně role Jace mi příjde...
před 8 roky
Další články k tématu