7. 2. 2013

Spoilerland: OUaT, TBBT, Nikita, Blue Bloods, New Girl

Vypadá to, že spoilery jsou mezi vámi velmi oblíbeným tématem. Nebudeme jimi proto šetřit a pěkně vám je budeme servírovat i nadále.

Dnes se můžou začíst nedočkavci, kterým ve watchlistu nechybí Once Upon a Time, The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku), New Girl, Blue Bloods (Spravedlnost v krvi) a Nikita.

Once Upon a Time

Následující epizoda, která se konečně objeví tuto neděli, bude výrazněji zaměřená na Davida/Krasoně. Objeví se také John Pyper-Ferguson (Brothers and Sisters), který byl dosud jednovětně popisován jako ovdovělý otec malého chlapce. „O jeho postavě vám nemůžu nic říct,“ sdělil showrunner seriálu, Josh Dallas. „Pouze vám prozradím, že je to outsider.“

Když už se bavíme o outsiderech… Dallas byl poněkud sdílnější s lákadly na dějovou linku vzpurného řidiče Grega Mendella, kterého hraje Ethan Embry. „V nedělní epizodě bude Greg na Belle dorážet kvůli tomu, co skutečně viděla tu noc, kdy se stala automobilová nehoda. Otázka: Proč to asi tak chce vědět…?“

The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku)

Už nějaký ten pátek se ví, že je pro Raje přichystaná romantická známost v podobě Kate Micucci (Raising Hope). Seriál přijde se zajímavým způsobem, jak se Raj v tomto případě popere se svou ostýchavostí vůči krásným osobám opačného pohlaví.

Jejich první rande se totiž uskuteční v knihovně, tedy v místě, kde je tak nějak důležité, aby byli lidé potichu…

Ve stejné epizodě se Leonard partě svěří s tím, po jaké nové kariéře touží.

New Girl

Polibek Jess a Nicka v posledním díle stále trenduje na internetu. Jak to vypadá s jejich potenciální společnou budoucností? Ta blízká obsahuje hoooodně líbání. Ta dlouhodobá… spíše komplikace.

V příští epizodě se oba zmínění budou ze všech sil snažit, aby se sami sobě vyhnuli na randící akci. Samozřejmě ve výsledku spolu stráví spoustu času, během kterého se ještě více poznají. Co bude výsledkem? Téměř na konci dílu dojde ke [SPOILER], co zapříčiní to, že Jess bude brečet jak želva!

Fanoušky Cece a Schmidta si užijí „oštítkování“ na konci příštího dílu. Co to znamená? Vydržte, dočkáte se :)

Blue Bloods (Spravedlnost v krvi)

Vypadá to, že se pomalu chýlí ke konci Dannyho současné střídání pracovních partnerek, které bylo zapříčiněno podzimním kontroverzním odchodem Jennifer Esposito ze seriálu.

Producenti v současnosti chystají casting, během kterého chtějí obsadit roli Bax. Bax je extrémně chytrá třicetiletá detektivka, která je přiřazena k Dannymu.

Bax moc dobře zná reputaci svého partnera a šikovně si dokáže poradit s jeho temperamentem. Je zároveň také lepší vyšetřovatelka, než sám Danny, což asi mírně zažehne oheň.

Nikita

Seanovi poletí doslova pára z uší, když se dozví, že na další misi vyrazí společně Alex a Owen. Ale naštěstí se fanoušci páru Salex nemusí obávat. Mezi agenty totiž vše zůstane pouze na platonické úrovni.

Devon Sawa vysvětluje: „Owen se pokusí o vtípek, který je zábavný jen proto, jak moc je trapný. Neuvědomí si ale, že je intercom stále zapnutý, a že Sean tedy vše slyší.“

Jaká asi bude reakce žárlivého bývalého námořního SEALa?

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Furiant

Furiant

Ty spoilery k New Girl... ten díl byl vysílanej včera... :o)
před 11 roky
amelia.cz

amelia.cz

Oh to všechno zní skvěle, už se nemůžu dočkat.
před 11 roky
misyrka

misyrka

To je pravda no. Taky jsem si říkala, že mi to zní povědomě. :D
před 11 roky
Další články k tématu