22. 2. 2013

Spoilerland: OUaT, Rookie Blue, Smash a další!

Další týden, další várka čerstvých spoilerů. Vypadá to, že Once Upon a Time je nekonečným zdrojem spoilerového materiálu. Ani v dnešním Spoilerlandu se novým informacím o tomto seriálu nevyhneme.

Abychom to však trošku ozvláštnili, podíváme se i na nějaké, o kterých toho v naší rubrice zatím příliš mnoho nepadlo. Těšit se tak krom jiného můžete například na informace ke Smash nebo Rookie Blue.

Once Upon a Time

Uvidíme někdy flashback, ve kterém se dozvíme, proč a kdy Regina adoptovala Henryho? Ano! „Chystáme se divákům ukázat původ toho, co Reginu vedlo k tomu, že se rozhodla mít dítě,“ řekl spolutvůrce seriálu, Adam Horowitz.

Na Henryho, Neala a Emmu na druhou stranu čekají velké komplikace. „Emma se rozhodně nechystá Nealovi odpustit, ani ho požádat, aby byl romanticky zapleten do jejího života. Nicméně alespoň cítí, že by bylo pro Henryho nejlepší, aby zůstal v jeho životě,“ řekla Jennifer Morrison. „Nicméně když ho o to požádá, dozví se, že Neal má snoubenku, celý nový život. Takže je to rozhodně komplikované!“

Rookie Blue

Toto oblíbené drama se vrátí sice až v létě, ale už nyní jsou známé některé informace. V první epizodě se ocitneme půl roku poté, co Andy a Nick vzali práci v utajení. Brzy zjistíme, že se za tu dobu událo mnoho změn, a to pro všechny postavy.

Partneři si například vyvinuli velmi silné přátelství, úplně jiné, než co kdy Andy zažila, jak uvedla herečka Missy Peregrym. „Je to úplně něco jiného než Andy a Sam. Není zde stejné množství intenzity,“

Když už mluvíme o bývalém… Na McNally čeká spousta překvapení, když se vrátí na okrsek. Že by si Sam pořídil novou přítelkyni?

Glee

Na konci minulého dílu jsme viděli, jak Brody odchází z hotelového pokoje s balíkem bankovek v ruce. Znamená to, že se prodává? Tato otázka nám zaručeně bude zodpovězena v příští epizodě (7. března).

Ve stejném díle se Sue bude snažit dostat Blaina. „Vydírám ho, aby se vrátil k roztleskávačkám,“ prozradila Jane Lynch. „Protože chci tu jeho prdelku zpátky u nás!“

Smash

Máte rádi Ivy? Pak vás jistě potěší, že nejen, že písnička They Just Keep Moving the Line sklízí v USA velké úspěchy,ale také to, že se herečka v následující epizodě rozhodně nudit nebude.

Ivy bude v následujícím díle součástí tří z těchto čtyř aktivit:
1) Spřátelování se se sladkou hvězdičkou Veronicou Moore (Jennifer Hudson)
2) Tvoření perfektních harmonií se svou zapřisáhlou nepřítelkyní Karen
3) Získání role v něčem, co se (podle NBC) dá vysílat pouze na Bravo!
4) Vytrhávání jednoho ze zubů Ellise.

K tomu se navíc dozvíme, že Karen má v sobě možná i tvůrčího písničkářského ducha!

Goodwin Games

Vidina toho, že FOX někdy natočené epizody odvysílá, se pomalu vzdaluje. Poslední měsíce byl seriál potichu, vůbec se o něm nevědělo. O osudu netuší ani Scott Foley, který hraje jednu z hlavních rolí.

Foley nicméně neztrácí naději. „Doufám, že se seriál odvysílá. Všech sedm epizod mě zavedlo zpátky. Sedl jsem si s manželkou a dali jsme si tříhodinový GG maraton, při kterém jsme se smáli i plakali. Jsem opravdu pyšný na všechnu práci a na celou show.“

Foley uvedl, že si myslí, že kvůli slabému podzimu stanice dostala strach. Podle něj totiž Goodwin Games nejsou standardní komedií, na kterou jsou diváci zvyklí.

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Maarti

Maarti

Taky doufám, že je budou vysílat :)
před 11 roky
Deniii

Deniii

Na OUAT se těším xD ale stejně doufám že Emma a Neal/Bae spolu nakonec skončí xD musí xD
před 11 roky
Salem

Salem

GG: Tak když už má Fox 7 dílu tak by to mohl, alespoň prodat
před 11 roky
Další články k tématu