27. 6. 2012

Dexter, NCIS, Rookie Blue a další infostřípky

Dexter, NCIS, Rookie Blue a další infostřípky

Už tu dlouho nebyly žádné seriálové střípky, co říkáte? Tak co se v posledních dnech událo?

  • Dexterovy vražedné choutky ustanou osmou sérií. Ta totiž bude podle výkonné producentky Sary Colleton tou poslední. Tvůrci prý chtěli seriál ukončit už sedmou řadou, stanice Showtime je však přemluvila ještě na jednu. Jaký konec podle vás Dextera čeká?
  • V následující desáté řadě Námořní vyšetřovací služby (NCIS) se na pár epizod vrátí i zvláštní agentka Abigail Borinová aneb herečka Diane Neal. Co myslíte, co bude mít Abigail za lubem?
  • Stanice ABC a kanadská Global Television oficiálně obnovily letní seriál o policejních nováčcích Rookie Blue na čtvrtou sérii. Od 2. července se pak na první řadu tohoto seriálu můžeme těšit v novém dabingu na Primě Family (nebude využit již existující dabing Universal Channelu) pod názvem „Policejní bažanti“.
  • Matthew Gray Gubler, který v Myšlenkách zločince (Criminal Minds) hraje postavu dr. Spencera Reida, podepsal novou dvouletou smlouvu, takže se na stanici CBS ještě pár let udrží. Osmá série Criminal Minds bude ale (co se týče obsazení) i ve znamení změn
  • Sean Gunn bude dalším hercem z Gilmorek, který se objeví v seriálu Bunheads. Na jeho postavu jménem Sebastian se můžeme těšit v epizodě vysílané 13. srpna. A jak už dříve psala ragelly, Sean není jediným hercem z Gilmorových děvčat, který se v Bunheads ukáže…

A tím jsem z mé strany dnešní seriálové infostřípky vyčerpal, takže už jen zbývá (jako vždy) požádání o nějaký ten komentář! :-)

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře19zobraz všech 19 příspěvků
hacker3985

hacker3985

a to hlavně konec
před 11 roky
Maarti

Maarti

to je pravda, ale podle článku na tvfanatic má Ducky prodlouženou smlouvu :)
před 11 roky
Ajka

Ajka

Dexter mě mrzí (zrovna jsem ho začala sledovat)... na druhou stranu, lepší dřív než bude pozdě. Jen...
před 11 roky
Další články k tématu