20. 2. 2013

Hudba na SerialZone - nový evoluční stupeň je tu!

Hudba na SerialZone - nový evoluční stupeň je tu!

Pokud nás sledujete pravidelně, tak dobře víte, že pro vás chystáme nějaké novinky každou chvíli. Naprostou většinu představujeme na Facebooku a není jim věnována až taková pozornost, jak by si možná zasloužily. Tentokrát je tu ale poměrně značný krok dopředu a proto jsme se rozhodli jej představit takto. SerialZone je vylepšována neustále, v podstatě každý druhý týden tu naleznete nějaké vylepšení.

Někteří z vás si tak už možná všimli novinky, kterou jsme si pro vás připravili tentokrát. Vy ostatní se začtěte a nezapomeňte pak komentovat v diskuzi pod článkem, ať víme, zda se vám novinka líbí.

Oč jde?

Fanfáry dozněly a my se můžeme přesunout k tomu hlavnímu. Dovolte nám, abychom vám hrdě představili zcela novou a nablýskanou funkci, se kterou vás čeká jistě spousta zábavy. Tou je, jak jste nepochybně poznali z nadpisu, seriálová hudba! Ode dneška se tak můžete u epizod vašich oblíbených seriálů bavit vedle (např.) hlášek také skladbami, které v epizodě zazněly, tedy pokud si někdo dal tu práci a do profilu je přidal, že :) Abychom nezačínali na zelené louce, v posledních týdnech probíhalo poctivé testování a zároveň plnění databáze. Přesvědčit se můžete třeba u epizod seriálu Upíří deníky.

Mikuláši, oficiálně ode dneška :-) Máš plus za všímavost :-)

Co to bylo za písničku?

Jistě jste si během sledování seriálu mnohokrát říkali, že se vám určitá píseň vážně líbí a zajímalo by vás, kdo je autorem. Osobně jsem byl nadšen výběrem písní v novince The Americans a nyní už vím, co hrálo během honičky na začátku pilotní epizody. Chcete vědět víc? Jste zvědaví? Utíkejte zkoumat! Chybí někde skladba a vy víte, že v epizodě zazněla? Přidejte ji!

Mohu si písničku přehrát?

V mnoha případech je odpověď ano, stačí klepnout na šipku u dané skladby. Můžete si to vyzkoušet třeba na epizodě, o které byla řeč před malou chvílí a na dalších místech. Pokud šipka u názvu písně není, píseň zatím nebyla přidána a čeká na to, až s tím něco uděláte :-)

Mohu se do přidávání zapojit také já?

Rozhodně ano, systém je připravený tak, že přidávat písně a jejich popisy může naprosto každý, tedy i vy! Jakmile bude vámi zadaný song schválen, objeví se u dané epizody. Samozřejmostí je pak pěkná odměna v kreditech, takže pokud jste měli pocit, že si na žádné odměny nikdy nevyděláte, možná změníte názor. Pokud budete pilní a šikovní, u hudby se dá nahrabat celkem slušný balík. V giftshopu se navíc v poslední době objevilo několik novinek a je tedy na co šetřit.

Na závěr jen dodejme, že hudbou rozhodně nekončíme a v zásobě pro vás máme další a další vychytávky. 2013 nebude nudný rok, věřte nám…

Jestliže se vám novinka líbí, těšíme se na vaše komentáře pod článkem. Pokud se vám nelíbí, na komentáře se netěšíme, ale rozhodně je přidejte také :-)


Doplněno: Mnozí z vás se vrhli na doplňování skladeb a my jsme nadšeni, každopádně vás chceme požádat, abyste se snažili vypisovat i popis scény, ve které píseň zazněla a případný text psali zásadně česky. Za kompletně vyplněné informace dostanete daleko více kreditů! + ještě jedna prosba, myslete na to, že prostor pro popisek je omezený, snažte se být struční. Před doplňováním prosím věnujte pozornost FAQ a pokud není cokoliv jasné, tak se ptejte.

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
megawir

Vláďa Foltán

Autor je dlouholetým redaktorem SerialZone, nenapravitelným fanouškem seriálů téměř všech kategorií a spoluzakladatelem společnosti Outpoint.
Poslední komentáře68zobraz všech 68 příspěvků
BuBBleS

BuBBleS

některé seriály budou mít nepochybně i původní hudbu, která vznikla čistě pro seriál...
před 11 roky
Illyria

Illyria

OK. Zřejmě to ani nikdo nezjistí, je to nějaký remix udělaný studiem, protože práva na původní píseň pro...
před 11 roky
megawir

megawir

Před doplňováním prosím věnujte pozornost FAQ a pokud není cokoliv jasné, tak se ptejte.
před 11 roky
Další články k tématu