1. 3. 2013

Castingy: Nashville, Scandal, Sons of Anarchy

Nashville

Herečka Susan Misner získala novou vedlejší roli v Nashville.

Její postava se objeví později v této sérii. Bude to někdo mimo hudební branži, do koho se zakouká Deacon. Herečka se zdrží několik epizod, takže dost dlouho na to, aby se Deacon přenesl přes Raynu.

„Poprvé ho zajímá někdo, kdo je úplně jiný než Rayna a úplně jiný než Juliette,“ řekla tvůrkyně seriálu, Callie Khouri. „Je to poprvé, co si diváci řeknou ‚Wow, tak takhle by jeho život vypadal, kdyby nedělal hvězdám kytaristu‘.“

Herečku si můžete pamatovat z hostování v Person of Interest, The Following, The Americans, Blue Bloods (Spravedlnost v krvi) a The Good Wife (Dobrá manželka).

Sons of Anarchy (Zákon gangu)

Nová série Sons of Anarchy (Zákon gangu) pro fanoušky chystá více amerického maršála Lee Torica.

Donal Logue, který se v této roli objevil v závěrečných třech epizodách páté série, se vrátí i v šestce.

Toric bude mít v ději významnou roli. Je totiž nucen rezignovat ze své funkce kvůli své násilné historii.

Tvůrce seriálu, Kurt Sutter, chtěl herce obsadit již několik let. Nakonec to vyšlo až teď a Sutter si ho chce nechat, dokud má tu možnost.

Scandal (Skandál)

Melinda McGraw míří ze skandálu do Scandalu.

Herečka, která ve druhé sérii dramatu Mad Men hrála Bobbie Barrett, milenku Dona Drapera, se ve Scandalu objeví jako manželka Hollise Doyla.

Její postava se jmenuje Deborah a je popisována jako chytrá a ambiciózní rodilá newyorčanka. Poprvé se objeví v jedné z dubnových epizod.

Kromě Mad Men jsme McGraw mohli vidět také v The X-Files, kde hrála sestru Scullyové, dále v Men of a Certain Age nebo v NCIS.

Seriál má nyní pauzu. Nové epizody se na obrazovky vrátí 21. března.

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu