6. 3. 2013

Community: Spoilery z PaleyFestu 2013

Community: Spoilery z PaleyFestu 2013

Výkonní producenti komedie Community (Zpátky do školy) i spousta herců se včera sešla během PaleyFestu, aby přinesla nové spoilery všem pěti fanouškům, které seriál po světě má. No dobře, trošku přeháním, je jich možná o pár víc (taky to vypadá, že i přes nulovou sledovanost se seriál dočká nové série).

Každopádně z tohoto panelu vzešla jedna zásadní informace – seriál chystá epizodu, ve které budou naši hrdinové vystupovat jako loutky! A tento díl se objeví ještě letos!

O co půjde? Studijní skupinka se společně vydá na divokou cestu balónem, který trošku nezvládne hladké přistání a zřítí se v lesích. Studentíci zde stráví chvilku času s přátelským horským mužem (Jason Alexander). Loutky se na scéně objeví v momentě, kdy děkan Pelton vyzve skupinku, aby mluvila o svých prožitých dobrodružstvích.

Letos kromě toho ještě uvidíme více paintballu, oslavu filmu Freaky Friday (Mezi námi děvčaty) a už ve čtvrtek se představí Jeffův táta a brácha. „Mezi Jeffem a jeho tátou je to dost intenzivní,“ předpovídá Joel McHale. Tátu hraje James Brolin, který má stejnou úlohu také v Castlovi. To jsou vlastně s Castlem skoro nevlastní bráchové! „Řekněme, že pokud dostaneme pátou sérii, skončíme na Serenity,“ žertoval McHale.

Další témata

Výměna stráží

Oskarový scénárista Jim Rash napsal epizodu, o které si showrunneři myslí, že je jedna z nejlepších. Sám Rash se k tomu vyjádřil: „Byl to úžasný, i když hodně stresující proces. Je to skoro jako film Freaky Friday, máme tu výměnu těl a celé je to důležité pro přátelství kluků.“

Jak to všechno začalo

Velmi brzy se dozvíme, jak se tato superhrdinská studijní skupinka dala vlastně dohromady.

Nečekaná láska

Co se chystá pro zvláštní pár seriálu, Brittu a Troye? „Jejich vztah není prokletý,“ řekl Guarascio. „Velkou část roku věnujeme vzkříšení Britty. Kdo ví, třeba to nakonec povede k něčemu, co jsme neočekávali!“

Šílená Shirley

„Během epizody věnované Díkuvzdání uvidíme její dům,“ řekla Yvette Nicole Brown. „Shirley si libuje v opravdu divných tapetách.“ Fanoušci se také dozví, proč je Shirley taková, jaká je… a má to co dočinění s rodiči jejího manžela.

Konec studia?

Chystá se parta z Greendale opustit na konci roku školu? Je to málo pravděpodobné. „Každý má svou vlastní rychlost, to jde často na vysoké vidět,“ řekl Guarascio. „Takže musíte sledovat a počkat si, co se stane.“

Více příběhu?

Vrátí se seriál i v příští sezóně? „To je jedna z věcí, kterou vám nikdy neoznámí dopředu,“ odpověděl McHale. „Věřte mi, že v to velmi doufám.“ Guarascio připustil, že pro něj a Porta bylo velmi těžké převzít pozice showrunnerů po odchodu tvůrce seriálu, Dana Harmona. Ale herci jsou podle něj prostě dokonalí a jsou vlastně srdcem a duší tohoto seriálu. „Musíme jim naslouchat, protože hlavně oni tvořili seriál poslední tři roky a tím pádem ho znají ze všech stran.“


Tak co, kolik tady má Community fanoušků? Potěšila vás nějaká zpráva v dnešní bleskovce?

(Zdroj: TV Line)

Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
adriel

adriel

Community sice nepatří úplně na top příčku v mým seznamu seriálů, ale i tak je fajn a jednu sérii...
před 11 roky
Heimdal

Heimdal

No momentálně jsem u 3 série a je to skvělá oddechovka a určitě by bylo fajn kdyby to ještě pokračovalo .
před 11 roky
blunta

blunta

community je skvělý seriál, momentálně můj nejoblíbenější, proto jsem za pokračování ráda a asi tady budu...
před 11 roky
Další články k tématu