12. 3. 2013

New Girl: Spoilery z PaleyFestu 2013

New Girl: Spoilery z PaleyFestu 2013

Herci a štáb New Girl včera zabrali divadlo Saban v Los Angeles, aby během PaleyFestu 2013 mluvili o zbývajících epizodách druhé série, ve kterých se fanoušci dočkají výletu, smrti, dvou návratů, flashbacků a možná také návštěvy Zooeyiny starší ségry, samotné Emily ‚Kůstky‘ Deschanel!

Sbohem, větrné město

Smrt Nickova otce popožene partu, aby se vydala do jeho rodného Chicaga, kde má Nick rodinu, a to včetně své matky (Margo Martindale). „Na týden mi to přišlo, že natáčíme jiný seriál,“ poznamenal režisér a producent Jake Kasdan. Klan Millerů uctívá Nicka a ve stejné míře zároveň pohrdá Jess, která se ve stejné epizodě objeví v kostýmu Elvise Presleyho.

Návraty

Rob Reiner si v epizodě 24 zopakuje roli Jessina otce. Znovu se objeví také Russel (Dermot Mulroney), který si k návratu nemohl vybrat vhodnější moment, jak prozradil producent Brett Baer.

Hra se jménem

Producenti naznačili, že příští sezónu možná potkáme Schmidtovu matku. Kromě toho se ale chystá něco, co fanoušky bude zajímat mnohem více – odhalení jeho celého jména!

Pohled do minulosti

V současnosti se produkuje flashbacková epizoda, což potvrdila tvůrkyně seriálu, Liz Meriwether. „Jde o příběhy toho, jak všichni prožili své poprvé,“ řekla. Kromě toho Meriwether dodala, že Schmidtovo poprvé, které si prožil s Merritt Wever (Nurse Jackie), bude přeplácáno lubrikantem.

Sestry

Deschanel prozradila, že její sestra Emily v seriálu již skoro hostovala jako Jessina dvojnice, ale bohužel nakonec kvůli natáčení Bones neměla čas. „Kromě jejího vlastního seriálu má také dítě. I tak je ale mé tajné přání, aby se v mém seriálu objevila,“ řekla Zooey.


Sledujete New Girl? Který spoiler vás dnes potěšil nejvíce?

(Zdroj: TV Line)

Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
amelia.cz

amelia.cz

Teším se na všechno, a bylo by super kdyby se Emily objevila v seriálu.
před 11 roky
Kristýna Černá

Kristýna Černá

Podle toho, co jsem četla na netu, měl by se Russel objevit během rande Jess a Nicka...Někdo tvrdí, že Jess...
před 11 roky
amelia.cz

amelia.cz

Tak to bude hodně zajímavé.
před 11 roky
Další články k tématu