22. 3. 2013

Matt Smith to nejspíš na Vánoce zabalí, kdo bude 12. Doctor?

Matt Smith to nejspíš na Vánoce zabalí, kdo bude 12. Doctor?

Podle dnešního The Sun (což, jak někdo poznamenal v komentářích, je zdroj důvěryhodný asi jako náš Blesk) se s 11. Doctorem rozloučíme ve vánočním speciálu. I když to zatím jeho představitel na přímý dotaz nepotvrdil ani nevyvrátil, tak na to ukazuje několik indícií.

Mattovi končí stávající smlouva v listopadu a podle toho, jak si nastartoval kariéru v Hollywoodu (film How To Catch A Monster se do kin dostane příští rok), to vypadá, že o prodloužení nebude mít zájem.

Smith se roli upsal v roce 2009 se startovním platem £200 000 za rok. Nyní se jeho plat pohybuje okolo milionu liber, což je podobné jako plat předchozího pána času Davida Tennanta, když opouštěl seriál.

BBC se zatím také zdržela vyjádření s tím, že teď se vše soustředí na natáčení výroční epizody (o té jsme už psali). Natáčet se začne na velikonoční sobotu s plánovanou premiérou v listopadu. Vánoční speciál prý ještě není napsaný, takže prý očekávat můžeme cokoliv. Jisté je jen to, že nová společnice Jenna-Louise Coleman má na rozdíl od Smithe podepsanou smlouvu i na další řadu.

A kdo by podle SUNu mohl být 12. Doctorem?

Helen Mirren

Spousta fanoušků by si přála ženského Doctora. A tohle by podle SUNu byla ta nejlepší volba.

Benedict Cumberbatch

Představitel Sherlocka Holmese je jedním z nejoblíbenějších herců scenáristy Stevena Moffata. Jenže je s jeho natřískaným rozvrhem možné, aby se upsal seriálu s více jak třemi epizodami za 2 roky?

Alex Jennings

V 55 je možná na Doctora příliš starý, ale co kdyby se tvůrci rozhodli pro staršího Dcotora? Hrál například Prince Charlese ve filmu The Queen.

Rory Kinnear

V Bondovi zaválel v krizi nejvyšší. V Tardis by mu to možná taky slušelo.

David Harewood

Spousta lidí by byla ráda za černého Dotora. David si zatím excelentně střihnul roli šéfa CIA v Homelandu.

Zdroj: The Sun


Tak co bude na Vánoce změna? Nebo se Matt nechá ukecat na další řadu? A kdo by byl lepším náhradníkem, než zmiňovaná pětka?

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře35zobraz všech 35 příspěvků
griff

griff

nojo vlastně - to byl luxusní záporák, jak jsem na něj mohla zapomenout...
před 11 roky
PrcekTK

PrcekTK

I když Karen tam už hrála taky (Pompeje s Donnou) a taky tam pak hrála Amy, takže kdo ví? :D Stejně...
před 11 roky
Kolikokoli

Kolikokoli

Nejsem rasista, šovinista ani nic takového, ale byla bych dost naštvaná, kdyby byl další Doktor...
před 11 roky
Další články k tématu