3. 4. 2013

Spoilerland: Revenge, Hart of Dixie, Bones a další

V dnešní bleskovce se podíváme, co se na nás chystá v našich oblíbených seriálech.

Revenge

Nedávno nám bylo odhaleno, že Victoria má ještě jednoho syna. Prý je ale vysoce nepravděpodobné, že bychom se s ním ještě do konce 2. řady setkali. Proslýchá se ale, že se tak stane na podzim.

Hart of Dixie

Po rozchodu nebude mít Zoe o muže nouzi, dokonce řady by měla mít momenty jak s Jonahem, tak s Georgem a dokonce i s Wadem. S Georgem má v 19. epizodě ztvárnit Romea a Julii v adaptaci známé shakespearovské hry, oba do toho jdou jen proto, aby ostatním dokázali, že k sobě žádné city nechovají.

Co se týče samotného finále, Zoe zažije opravdu pekelný let, když jeden z pasažérů onemocní, a jak jinak, ona je jediný doktor na palubě. Jelikož je jisté, že nebude cestovat sama, můžete si tipovat, kdo ji bude doprovázet.

Bones

Pokud úzkostlivě doufáte, že se dozvíte nějaký šťavnatý spoiler o finálové epizodě, tady ho máte: Co je děsivějšího než volný Pelant? Volný Pelant s komplicem!

Royal Pains

Doufáme, že sedíte, protože nám bylo od důvěryhodné osoby prozrazeno, že Evanova umělecky založená ženuška získá práci na plný úvazek, s pracovní dobou hezky od devíti do pěti. Tvůrci hledají herce pro vedlejší postavu Russela Bergera, zhruba 40-letého kurátora Sutton a Chesterfieldu, kam půjde Paige na pohovor kvůli stáži. Její pečlivý, možný šéf se na ni svrchu podívá, protočí oči a povzdechne si: „Aha… vy jste žena.“ Jak sprosté (a zároveň trochu legrační)!

Sons of Anarchy

Co se týče nové sezóny můžeme potvrdit, že Jax definitivně opustil sen, že by se kdy dostal z rodinného byznysu. Tvůrce prozrazuje: „Jax učinil rozhodnutí, že tohle je jeho život, tohle je, co má dělat, ale je možné dělat to správně? Bez zbraní? Legálně?.“ Ocitl se na pokraji stejné propasti jako jeho otec před 25 lety. Není to o tom, jak se dostat pryč, ale spíš o tom, jak snížit nebezpečí pro lidi kolem a udržet rodinu pohromadě.

Zato osud Rona Perlmana zůstává stále nejistý, ale určitě bude v příští řadě prozkoumán.

The Americans

Podle výkonného producenta Joela Fieldse se závěr řady ponoří hlouběji do fenoménu 80. let známého jako Star Wars. „To bude mít vtipnou roli ve finále. V roce 1981 tomu nikdo Star Wars neříkal. Byla to strategická obrana nebo protijaderný raketový program, což byl jazykolam.” Fields se chce hlavně zaměřit na následnou paranoiu, která se společností v té době šířila. “Přemýšleli jsme nad tím, zda by to mohlo vyústit k termonukleární konfrontaci a během chvilky zničit celou civilizaci” vzpomíná Fields. “To byla skutečná možnost, která visela nad našimi hlavami a je to současně zajímavý svět na zdramatizování.“

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
allyska

allyska

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Alicee

Alicee

No nevím všichni si říkají Wade to nebude a všichni tipují George ,třeba to bude právě naopak a všichni...
před 11 roky
misulka78

misulka78

Já sakra už chci vidět toho Victoriinýho syna! :D
před 11 roky
kacka.irena

kacka.irena

jediné, co mě zatím s Pelantem těší, že je z něj Frankenstein (aspoň na půl svýho...
před 11 roky
Další články k tématu