12. 1. 2013

Spoilerland: HIMYM, Bones, Hart of Dixie, Arrow, Lovci duchů

A je tu opět další díl našeho ošklivého prozrazování. Tentokrát si vezmeme na paškál poněkud známější seriály a samozřejmě, jak je naším dobrým zvykem, vám zkazíme všechnu radost z překvapení! Dnes je totiž opravdu o čem číst.

Bones: Pelant vrátí úder

Zabiják se vrátí. Na začátku ledna. A nebude to v kdovíjaké epizodě. V této, která se ponese ve stylu seriálu 24 hodin totiž najdou mrtvolu v posteli. To není nic zvláštního, kdyby ta postel nepatřila Angele a Hodginsovi. „Půjde o fenomenální epizodu, která vyhrotí Pelantův příběh.“ říká výkonný producent seriálu, Stephen Nathan.

Na té romantické straně se budou Sweets a Daisy vypořádávat s nedořešenými věcmi z doby před jejich rozchodem. Budou totiž společně přidělení na případ.

Cam a Arastoo naopak svůj vztah oficiálně oznámí okolí (Brennanová se k tomu ale postaví velice odmítavě, skoro až pokrytecky.

A Angela se kvůli profesionální frustraci rozhodne otestovat, jestli svatba s Hodginsem byla správná věc. „Začne být hodně podrážděná.“ uzavírá Nathan.


Hart of Dixie: … a bude svatba!

Druhá polovina zastihne Zoe a Wadea v momentě, kdy se budou pokoušet začít normální, dospělý, monogamní vztah s opravdovým přítelem/přítel­kyní. Což bude pro oba velký problém.

Což znamená, že se můžeme těšit na spoustu randění, vzájemných soubojů, a (velkou spoustu) lechtivých chvilek.

Tansy a George se tím budou také snažit projít, ale pro všechny čtyři to bude na malém městě hodně těžké.

No a co Lemon a Lavon? Prý to pro ně nevypadá nejlíp. „Bude to horší než kdy dřív.“ říká Leila Gerstein, tvůrkyně seriálu. Ale to zapomněla zmínit jednu důležitou věc – pomalu, ale jistě, se blíží svatba :) má se tak stát v 16. epizodě (v 15. si ten samý pár prožije žádost o ruku). O koho ale půjde vám samozřejmě neprozradíme ;)


How I Met Your Mother: Snad už teda konečně.

Carter Bays opět trápí fanoušky svého seriálu, a sděluje jim následující: „Cesta k Barneyho a Robinině svatbě nebude úplně hladká. Pořád tam jsou překážky, které je nutné vyřešit.“

Takový Ted si ale láme hlavu s něčím jiným. „Novinky o svatbě jeho největší lásky a jeho nejlepšího přítele pro něj budou celkem zničující.“ dodává Bays.
A tak ve chvíli duševní slabosti (on to nazývá štědrostí) bude štědrý možná až moc a řekne Robin, aby „následovala své srdce“.

Jenže jak už jsme vám jednou sdělili, Cindy (Rachel Bilson), spolubydlící Matky se vrátí do seriálu a má to být právě ona, která vykolejeného Teda vrátí zase zpět na tu správnou kolej.

No a Marshall s Lily se mezitím budou rozhodovat, jestli by náhodou nebylo od věci změnit práci.


Arrow: Práce na plný úvazek

S příchodem Dark Archera bude mít Arrow už tak plné ruce práce s padouchy. Nejdřív ho čeká „Hrabě“, který na ulicích Starling City prodává drogu Vertigo. Hraje ho Seth Gabel (Fringe) a Stephen Amell, představitel hlavní role o něm mluví jako o zločinci, kterého nepotkáte na každém rohu: „Je strašně odlišný od ostatních zločinců, které jsme tu už měli. A já po něm půjdu, z osobních důvodů, ale ty nemůžu sdělit.“

Další zločinec je Cyrus Vanch (hraje ho David Anders známý ze seriálu Alias), kterého zase Amell popisuje jako lehkomyslného a neuvěřitelně sebevědomého. „Jenže v tomto případě nepůjdu já po něm, ale on po mně!“ dodává.

Na romantické lince seriálu se udá pár zajímavých věcí. Předně Oliver rozdmýchá něco mezi ním a policistkou, kterou bude hrát Janina Gavankar, známá svou hlavní rolí v seriálu True Blood. A to, jak vztah dopadne, prý překvapí všechny.

Laurel se ale mezitím bezhlavě a hluboce zamiluje do jednoho nejmenovaného člověka s kapucí. Její představitelka Katie Cassidy to vysvětluje: „Mezi těmi dvěma je téměř magnetická přitažlivost. Ona o něm chce vědět co nejvíc, kdo je, co dělá… a myslím si, že sama chce být toho všeho součástí.“ (že by nová kladná superhrdinka? Mmm…)


Supernatural: Návrat člena rodiny.

A nebude to nikdo jiný, než děda obou bratrů. Ten totiž bude cestovat v čase a my ho budeme mít šanci vidět v rodinné epizodě seriálu. Jenže když vidíte otce svého otce, některé věci se prostě vrátí. Jinými slovy se dozvíme, co vlastně děda dělal, že se z otce stalo, co se stalo. A to většinou z první ruky (žádným povídáním u hořícího krbu).

Ale vše nebude jen takhle děsivé. Do seriálu se vrátí Charlie Bradbury (kterou hraje herečka Felicia Day), takže nás může čekat další epizoda hodiny geekovského hraní.

V následující epizodě, která poběží 16. ledna, se do seriálu vrátí Castiel a celá andělská mytologie. Bude totiž po bratrech žádat, aby mu pomohli zachránit jiného anděla, kterého drží v zajetí Crowley. Ještě předtím si ale Sam bude muset promluvit s Amelií o tom, na jakém bodě se právě nachází jejich vztah. Amelia dá Samovi ultimátum, ve kterém bude muset buď zůstat s ní nebo odejít a už se nikdy neozvat.

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře17zobraz všech 17 příspěvků
Lucius

Lucius

me to bylo nejaky divny:D
před 11 roky
Luci Frid

Luci Frid

Moc se tesim na Supernatural :). A taky na Arrow, bo David a Seth mi velice chybaju :D.
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

připadá jen mně zápletka "problém v manželství angely a hodginse" nadbytečná?
před 11 roky
Další články k tématu