27. 4. 2013

Two and a Half Men má jedenáctou sérii!

Two and a Half Men má jedenáctou sérii!

Stanice CBS v pátek v noci obnovila svou veteránskou úspěšnou komedii Two and a Half Men (Dva a půl chlapa) pro jedenáctou sérii! Na podzim se však budou dít změny.

Stanice a produkční studio Warner Bros. Television v současnosti pracují na nové smlouvě, která zaručí jedné z hvězd, herci Angusovi T. Jonesovi, pouze vedlejší roli v této komedii od Chucka Lorreho. To tedy znamená že Jakea neuvidíme ve všech epizodách, spíše se sem tam mihne (sem tam ovšem také může znamenat ve 20 z 22 epizod s tím, že mu pouze zredukují plat).

Naproti tomu oba zbývající pánové, Ashton KutcherJon Cryer, již podepsali nové smlouvy, které jim zaručí na jednu sezónu návrat jako hlavní postavy. Tyto zprávy nejsou velkým překvapením, jelikož letos byl Jones hodně slyšet ve svých názorech, že by rád po desáté sérii šel na vysokou školu. Kromě toho tu byl taky celý skandál Charlie 2.0. Navíc se Jake letos objevoval z velké části pouze na Skype, jelikož se přihlásil do armády.

Seriál se letos přesunul do čtvrtečního časového slotu za The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku) a v průměru desátá série dosahovala (dosahuje) ratingu 4.2 v klíčové skupině 18–49 let. I po deseti letech jsou tak Chlapi jedním z nejúspěšnějších seriálů současnosti.

Jedenáctá série je tedy jistá, ale co bude dál? Stanice zatím razí názor „vyčkáme a uvidíme“. „Máme skvělé zkušenosti s dlouhotrvajícími hitovými seriály, takže kdo ví,“ řekla Nina Tassler, ředitelka oddělení zábavy u CBS. Jak už jsme ovšem zmínili, Cryer i Kutcher mají smlouvu pouze pro jedenáctou řadu.

Jedinou nerozhodnutou komedií na CBS je tak nyní už pouze Rules of Engagement (Pravidla zasnoubení). Nicméně se neočekává, že by se tento potápějící se sitcom příští rok vrátil. Oficiálně bude jeho osud oznámen během následujících týdnů, nejpozději během Upfronts.


Chlapi pokračují. Koukáte ještě? Nebo jste seriál vzdali po odchodu Charlieho? Myslíte si, že kvalita jde dolů? Mají vůbec tvůrci ještě co říct?

(Zdroj: Hollywood Reporter)

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
matys45

matys45

chci tak patnáct řad, je to pořád stejná sranda..
před 11 roky
Milí Miloušek Machota

Milí Miloušek Machota

přesný datum 1 dílu 11 řady?
před 10 roky
ragelly

ragelly

https://www.serialzone.cz/clanek/2290-kdy-co-vypukne-2013/
před 10 roky
Další články k tématu