7. 5. 2013

Dexter bude mít nový seriál

Dexter bude mít nový seriál

Dexter sice za pár měsíců navždy skončí, ale jeho představitel, herec Michael C. Hall rozhodně odchod od Showtime neplánuje.

Stanice začala vyvíjet projekt, který je inspirován románem spisovatele Matthewa Specktora s názvem American Dream Machine. Hvězda z Dextera zde bude tentokrát stát mimo kameru. Hall bude zastávat pozici výkonného producenta. Snahou projektu je nastínit Hollywood 70. let, který se bude střídat s moderní dobou.

Kniha, která vyšla letos na jaře, vypráví příběh agenta hvězd a jeho synů – potížistů, kteří tvoří dvě generace hollywoodské smetánky. Jde o povídání o otcích a synech, filmovém průmyslu a změn modernismu, které navždy ovlivnily Hollywood.

Vypadá to, že Hall ztvární v projektu malou roli, pokud stanice objedná pilot. Více se bude soustředit na svou roli za kamerou. Je možné, že produkční činnost u něj spustila nedávná epizoda Dextera, kterou herec režíroval. Jako výkonný producent je kreditován také u Dextera. Pro projekt adaptace American Dream Machine herec naverboval také Scotta Bucka, showrunnera Dextera. Ten zde bude dohlížet na scénář, který píše sám autor knihy.


Dexter končí. Jste rádi, že se Hall bude věnovat dalšího projektu? Byli byste raději, kdyby si hledal nějakou další velkou seriálovou roli? Nebo je dobře, že prozkoumává i jiné teritorium?

(Zdroj THR)

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
ragelly

ragelly

No on hrál už předtím v Six Feet Under, kde vypadal taky úplně stejně :D Je to o zvyku, podle...
před 11 roky
Leffi

Leffi

tak tak, bylo by pošetilé doufat, že by hned po skončení Dextera skočil do nové role a zbavil se škatulky...
před 11 roky
Salem

Salem

jsem zvědavej kdo bude ta starší generace
před 11 roky
Další články k tématu