16. 3. 2017

Ryan Murphy bude mít na FX další seriál

Ryan Murphy bude mít na FX další seriál

Tenhle člověk prostě nikdy nespí. Ryan Murphy je tvůrce, který pomohl díky seriálu Nip/Tuck stanici FX vstoupit na pole hráčů skriptových seriálů. V současné době zde má své úspěšné antologie, k nimž nyní přibude další seriál. Tentokrát půjde o klasický formát seriálu na pokračování, který představí v retro novince Pose.

Premiéra seriálu je naplánována na roku 2018. Příběh je zasazen do roku 1986 a sleduje různé segmenty života a společnosti v New York City. Vidíme vzestup luxusního stylu života a la značka Trump, městskou společenskou a literární scénu i kulturu celého světa.

Murphy nyní začal hledat obsazení. Podle dostupných informací chce do hlavních rolí obsadit převážně neznámé tváře a herecké nováčky.

Natáčet se začne v říjnu v New Yorku, Murphy se ujme režie první epizody stejně tak, jak tomu bylo i u jeho dalších seriálů.

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Destinytte

Destinytte

Spí vůbec někdy? :D
před 7 roky
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Od něj se podívám vždy na vše. Nikdy nezklamal. Mysl génia. Klidně, ať přijde s další desítkou novinek,...
před 7 roky
Koldik

Koldik

Toto vobec neznie dobre :)
před 6 roky
Další články k tématu