14. 5. 2013

HIMYM: Finále osmé řady [SPOILER]!

HIMYM: Finále osmé řady [SPOILER]!

Bleskovka obsahuje spoilery k finále osmé série, pokud nechcete přijít o překvapení, dál nečtěte!

Komedie How I Met Your Mother včera večer ukončila na CBS svou osmou sérii. V této epizodě se tvůrci rozhodli přejít k jednomu šokujícímu kroku, který jistě nápadně ovlivní podobu závěrečné deváté řady, pro kterou byl seriál obnoven.

Co se stalo? To, na co všichni čekali od prvního dílu. Ano, na konci závěrečné epizody seriál konečně odhalil identitu Matky! V epizodě ji identifikovali jako Dívku se žlutým deštníkem. Ta šťastná herečka, která bude v deváté sérii pokračovat v roli Tedovy vyvolené, je Christin Milioti. I když během spekulací o identitě Matky spekulovali fanoušci i média především o hvězdných hostech, pro Milioti byla včerejší epizoda prvním vystoupením v seriálu.

Pokud jste přece jen skeptičtí a nevěříte, tak změňte názor. Mluvčí CBS totiž oficiálně potvrdili, že postava hraná Milioti je opravdu dlouho očekávaná Tedova nevěsta.

Herečka je známá především ze své divadelní role ve Once, za kterou získala nominaci na divadelní cenu Tony. Kromě toho má však za sebou také celou řadu seriálových rolí. Mohli jste ji vidět jako Catherine v The Sopranos nebo jako protivnici hlavní hrdinky v komedii 30 Rock.

Zajímavostí je, že ač se diváci měli možnost s Matkou seznámit, byli jediní. Milioti a představitel Teda, herec Josh Radnor, totiž neměli v tomto díle žádnou společnou scénu.

Tvůrci seriálu, Craig Thomas a Carter Bays potvrdili, že první oficiální setkání Teda a Dívky se žlutým deštníkem se odehraje až po svatbě (tedy svatbě Barneyho a Robin, ne jejich vlastní svatbě ;-) ).

Odhalení největšího tajemství seriálu tedy jistě ovlivní závěrečnou sérii. Tvůrci již dříve vytasili s myšlenkou, že by závěrečná série mohla mít odlišnou strukturu vyprávěného příběhu.

Na poslední minuty seriálu a na Matku se můžete podívat zde:


Co říkáte na tento twist série? Jste spokojení s tím, že konečně známe tvář Matky? Těšíte se teď na devátou sérii? O čem bude? Povídejte!

(Zdroj: THR)

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře57zobraz všech 57 příspěvků
Judita

Judita

To nic neznamená, čsfd řadí jako rok, kdy se herec objevil v seriálu vždycky rok, ve kterém seriál...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

vzhledem k tomu, že castingy na matku probíhaly až po natočení těch "záběrů" matky na...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

nevím sice, jak to funguje v usa, ale u čd platí, že pokud kupuješ zpáteční jízdenku, musíš obě...
před 10 roky
Další články k tématu