10. 10. 2007

Dexterovy oběti - Sestra Mary

Čtvrtý díl seriálu, ve kterém představím všechny Dexterovi oběti a jeho motivy, které vedly Dextera k tomu, aby si vybral právě je. Tentokrát první Dexterova oběť - Mary.

Dexterovy oběti - Sestra Mary

Základní informace o oběti

Věk: 45 Rasa: běloška Pohlaví: ženské Výška: 173 cm Váha: 84 kg Vlasy: blond Oči: modré Stav: svobodná Povolání: zdravotní sestra

Zločinná kariéra oběti

Trestní rejstřík: Zatím čistý.

Proč si zasloužila zemřít: Zabíjela bezbranné pacienty drogovým předávkování. Vždy jim podala dávku morfia větší, než bylo nutné.

Její oběti: Phoebe Burns (60), Jason Kheel (82), David Nammers (73).

Důkazy: Harryho výpověd. Mary byla Harryho zdravotní sestrou, když se v nemocnici zootavoval z infarktu. Snažila se ho předávkovat morfiem. Když si to Harry uvědomil, řekl Dexterovi, aby ji zastavil dřív, než ublíží někomu dalšímu. Harry dovolil Dexterovi vyzkoušet si na ní vše, co ho do té doby naučil.

Dexterova akce

Únos: Dexter pronikl do Maryina domu a pokusil se jí píchnout injekcí – přesně takovou, kterou používala na jeho otce. (Odtud pramení Dexterova záliba v injekcích.) Mary však byla silná a tak se jí podařilo ubránit se a srazit Dextera na zem. Po krátkém souboji ji omráčil úderme pěsti do obličeje.

Místo zabití: Jelikož Mary byla jeho první obětí, tak si dal Dexter na přípravě záležet. Igelitem pokryl nejen pokoj, ale celý Maryin byt. Mary se probudila nahá, přivázaná ke stolu s obvazem v puse. Dexter si prohlídl její výstřižky s nekrology obětí. Vyndal ji obvaz z pusy a zeptal se ji na všechny její oběti.

Poslední slova oběti: „Pomohla jsem jim. Všem. Pomohla jsem jim od bolesti.“

Dexterův zabijácký oděv: Průhledná igelitová neprodyšná bunda se stahovací kapucí.

Nástroje: Nůž na stahování zvířat (dárek od Harryho).

Čas úmrtí: 8. března 1991, 20:43

Způsob zabití a zbavení se těla: Dexter ji ubodal nožem, začal od hrudníku. Jejím tělem pak nakrmil aligátory v Everglades.

Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu