24. 9. 2007

Dexterovy oběti - Mike Donovan

První díl seriálu, ve kterém představím všechny Dexterovi oběti a jeho motivy, které vedly Dextera k tomu, aby si vybral právě je.

Dexterovy oběti - Mike Donovan

Základní informace o oběti

Věk: 42 Rasa: běloch Pohlaví: mužské Výška: 180 cm (5'11) Váha: 75 kg (165 liber) Vlasy: šedé Oči: modré Stav: ženatý Povolání: sbormistr v kostele

Zločinná kariéra oběti

Trestní rejstřík: Doposud čistý.

Proč si zasloužil smrt: Zabíjel děti.

Donovanovy oběti: Corey Balanti (12), Tyler Kale (14) a Joe Bigalow (13)

Důkazy: Dexter vykopal těla dětí, která byla zakopána pod domem, který měl Donovan v pronájmu.

Dexterova akce

Sledování / Únos: Dexter si na Donovana počkal po vystoupení sboru v jeho voze, čímž byl Ford Taurus. Když Donovan vešel do auta, maskovaný Dexter mu přehodil kolem krku vlasec, díky jemuž donutil Donovana odjet do domu na předměstí Miami. Pomocí vlasce ho donutil vystopit a odtáhl ho do sklepa domku, kde ho donutil podívat se na těla svých obětí, které brutálně zavraždil. Potom ho injekcí se sedativy uspal.

Místo zabití: Druhé patro starého domu. Celý pokoj byl pokrytý igelitem a pytli na odpadky. Lepicí páskou přivázal oběť ke stolu ve středu místnosti.

Dexterův zabijácký oděv: Černá zabijácká kombinéza, gumová zástěra, svářečská maska.

Poslední slova oběti: „Nemohl jsem si pomoci.“

Nástroje: Skalpel, chirurgická pila.

Čas úmrtí: 1. října 2006, 23:24

Způsob zabití a zbavení se těla: Oběť byla rozřezána na kousky chirurgickou pilou, nejdříve byla uříznuta hlava.Poté Dexter kousky těla zabalil do igelitových pytlů, ty pak odnesl na svou loď Slice of Life (Plátek života). Po vyplutí z přístavu pak pomocí sonaru našel své oblíbené místo, kde hodil pytle do moře.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu