1. 6. 2010

10 největších svůdníků

Po nějaké době tu máme další top desítku. Tentokrát jsme se v článku zaměřili na nejlepší televizní svůdníky. Více uvnitř.

10 největších svůdníků

Svůdník, sukničkář, donjuan… říkejte si tomu, jak chcete. Mužů, kteří nemají problém dostat se ženám pod sukni, je v televizních seriálech jistě spoustu. Vybrali jsme pro vás kulatou desítku. Kdo vám v přehledu chybí? Který ze svůdníků je váš oblíbený? A dámy – kterému z nich byste propadly vy? Pište do diskuse.

Barney Stinson===Seriál: Jak jsem poznal vaši matku

Nejoblíbenější postava ze seriálu HIMYM je v dnešní televizi téměř synonymem sukničkáře. Ve svém obligátním obleku nepřestává v baru překvapovat ženy svými netradičními balícími technikami. Jen málo žen tohoto „awesome“ muže odmítne – uspěl s fígly jako Lorenzo von Matterhorn, „On nepřijde“ nebo cestovatel v čase. Povedlo se mu získat i Robin Scherbatsky. Triky: Talent pro vymýšlení falešných identit a příběhů.

Troy McClure===Seriál: Simpsonovi

Tento muž je springfieldský idol žen ve středním věku. On sám dává sice přednost, ehm, rybám, ale i tak se dvoří prakticky každé dámě, kterou potká. Hrdina filmů jako Herculova erotická dobrodružství, Malomocný za zadní čarou, Člověk vs. příroda: Cesta k vítězství nebo Elektrický Gigolo dokonce strávil krátký manželský vztah se sestrou Marge – Selmou. Triky: Jeho sláva.

Hank Moody===Seriál: Californication

Kalifornský spisovatel žije bohémským stylem života, do kterého přirozeně zapadají i úlety se ženami. Má sice dceru s Karen, ale vzhledem k tomu, že jejich vztah nemá žádný pevný základ a ani jeden moc neví, na čem jsou, musí se Hank občas obracet do náručí chtivých dam. Ve 3. sérii se jeho tři „hlavní“ úlety zvláště zkomplikovaly a jejich dopady trvaly až do konce řady. Triky: Neochvějný šarm.

Charlie Harper===Seriál: Dva a půl chlapa

Muž, který žije v domě na pláži se svým bratrem, je ženami přímo posedlý. Občas s nimi tráví v posteli celé dny a když se mu dlouho nedostane společnosti něžnějšího pohlaví, je až zoufalý. Taktikami se mnoho neliší od kolegy Barneyho z New Yorku – své úlovky chytá v baru a snad každé z nich zdůrazňuje svou emoční stránku a po vášnivé noci je zklame totálním nezájmem. Triky: Schopnost oslnit jakoukoliv dámu.

Glenn Quagmire===Seriál: Griffinovi

Obyvatel Quahogu se zvláštním tvarem čelisti je trošičku maniak. Často ho vidíme, jak svým kamarádům u Škeble vypráví o všelijakých ženštinách, se kterými udržuje vztahy na jednu noc. Někdy nás překvapí až nechutnými fetišistickými sklony. Přesto ale není zcela chladný – byl krátce ženatý a má dokonce dceru, kterou dal k adopci a neskrývaně touží po Lois Griffin. Triky: Dobrý výběr „ochotných“ partnerek.

Jason Stackhouse===Seriál: Pravá krev

Roztomilý bratr hlavní hrdinky Sookie má na ženy opravdu talent. V baru Merlotte's a městě Bon Temps byste těžko hledali dámu, která by si s Jasonem nedala říct. Mezi jeho „úlovky“ patří Maudette Pickens nebo Dawn Green (servírka). Držel se ve vztahu s Amy Burley, který však skončil nešťastně, a když ve druhé sérii hledal Boha, zamiloval se do Sarah Newlin. Triky: Asi vzhled.

Howard Wolowitz===Seriál: Teorie velkého třesku

Jestli je některý muž v tomto seznamu spíše z nadsázky, je to právě geek Howard. Jeho způsoby oslňování žen jsou většinou dost přiblblé a dámy spíše odpudí. Sice umí říct „Hezkou sprchu!“ v šesti různých jazycích, ale jeho podivný zevnějšek ženy zaručeně odtahuje. Howard neustále flirtuje s Penny a nějakou dobu byl ve vztahu s Bernadette – ani to mu nevyšlo. Když se objevila Sheldonova sestra Missy, také neodolal a chtěl ji pozvat na rande – dopadl očekávaně. Triky: Schopnost odradit každou ženu.

Anthony DiNozzo===Seriál: Námořní vyšetřovací služba

Zvláštní agent Tony DiNozzo si užívá života plného aut, drahého oblečení a obklopuje se ženštinami. Někdy se mu jeho známosti prolnou i s pracovním životem – jednou se zahleděl do ženy, ze které se vyklubala teroristka. Ve světě citů to má Tony horší – je znám svými problémy s důvěrou a tak si velice těžko hledá vhodné partnerky – od přítelkyň totiž vždy očekává zradu. Triky: Půvab „mocného“ agenta.

Zapp Brannigan===Seriál: Futurama

Kapitán lodi Nimbus, oděný většinou v extra přiléhavé a extra krátké uniformě, je také spíše na pováženou. Jako sukničkář se tváří, vystupuje a přemýšlí – jen jím není. Netají se svou touhou po Leele, se kterou se už i vyspal – jinak je jí ale Zapp odpudivý. Kromě ní měl Zapp úlet i s Amy Wong a často ho vidíme v obklopení pochybných žen (nejspíš prostitutek). Triky: Být ve správný čas se zoufalou ženou.

Joey Tribbiani===Seriály: PřáteléJoey

Ten nejlepší nakonec? Legendární donjuan Joey působil deset let jako postrach sukní v New Yorku a pak v Los Angeles. Ženy okouzluje na první pohled – všechny tři hlavní hrdinky Přátel přiznaly, že jim při prvním setkání padl do oka. Jeho prostá mysl mu často bránila v dlouhodobějších vztazích, ale i přesto s některými ženami vydržel déle než pár nocí. Nejvíce ho ale tížilo, když se beznadějně zamiloval do Rachel. Triky: Roztomilé vzezření a charisma herce.

Za pomoc se Simpsonovými a NCIS patří dík uživatelům xxmartinxx a Furiant.

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
Maroon

Maroon

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře19zobraz všech 19 příspěvků
eufory-tessie

eufory-tessie

ať žijou barney a Howard Wolowitz :D
před 13 roky
litllewitch

litllewitch

A co Brian z Queer as Folk. Ten by se taky neztratil :)
před 13 roky
Akantar

Akantar

Osobně mi tu nikdo nechybí :D Prostě je to dobré jen ty triky... U Charlieho bych řekl že jeho trik panák,...
před 9 roky
Další články k tématu