25. 7. 2013

John Travolta a Kirstie Alley opět spolu

John Travolta a Kirstie Alley opět spolu

Oblíbené herecké duo se po letech opět setká před kamerou! John Travolta a Kirstie Alley budou v hereččině novém sitcomu Kirstie's New Show milenci.

Bohužel to vypadá, že tyto hrdličky nebudou mít dlouhého trvání. Prozatím má Travolta jistou pouze jednu epizodu. Zahraje si chlápka, který bude mít s broadwayskou hvězdkou Kirstie úlet na jednu noc, ovšem pak ji bude pronásledovat jako ocásek.

„Jsem nadšený z toho, že znovu budu moct pracovat s Kirstie. Je vždy skvělé být obklopen lidmi, které respektujete jak osobně, tak profesionálně,“ sdělil herec v oficiálním vyjádření.

Herci jsou dobrými přáteli v reálném životě. Společně se objevili v úspěšné filmové triologii Kdopak to mluví. Kromě toho Travolta hostoval také v hereččině komedii Fat Actress i v její reality show Kirstie Alley's Big Life.

Premiéra Kirstie je na stanici TV Land naplánovaná na 4. prosince. Travolta se v seriálu objeví v jednom z pozdějších dílů.


Máte rádi filmy Kdopak to mluví? Těšíte se, až se oblíbené duo opět setká před kamerou?

(Zdroj: zap2it)

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu