5. 8. 2013

Na OUaT, Revenge, Chirurgy a další čeká dlouhá pauza

Na OUaT, Revenge, Chirurgy a další čeká dlouhá pauza

Nadcházející sezóna naplno rozvine koncept, který jsme my, seriáloví diváci, mohli letos již okusit díky NBC a její novince Revolution. Stanice se u ní rozhodla k odvážnému kroku a po odvysílání první poloviny série na podzim 2012 přišla několikaměsíční pauza, po které se druhá půlka vrátila a bez přerušení (bez týdne volna) jela až do konce série.

Letos se tohoto nového formátu ujme stanice ABC a rozhodně se do něj ponoří naplno. Dlouhá zimní pauza čeká hned pět významných seriálů! Nemusíte se ale děsit, tato přestávka nebude tak dlouhá, jako letos u Revolution.

U dramat Grey's Anatomy (Chirurgové), Once Upon a Time, Revenge (Pomsta), Nashville a Scandal poběží dva vysílací bloky – podzimní a jarní. Oba budou mít po dvanácti epizodách, které poběží dvanáct souvislých týdnů v kuse. Žádné přestávky, žádná opakování. Jen jedna delší pauza kolem Vánoc.

V mezidobí program zaplní objednané novinky, ať už další dramata, nebo reality shows. V této pauze se v programu objeví např. drama Killer Women nebo realitka The Quest.

Po vánoční pauze se Nashville vrátí 26. února, Grey's a Scandal o den později a Once Upon a Time s Revenge 9. března.


Jak vnímáte tuto změnu? Bude vám vadit delší pauza mezi oběma polovinami série? Nebo jste naopak rádi, že alespoň dvanáct dílů vždy poběží bez přestávky?

(Zdroj: THR)

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře18zobraz všech 18 příspěvků
Maarti

Maarti

Taky fakt, o tak dlouhý pauze aspoň bude čas dojet ty seriály, který jinak nebudu stíhat :)
před 10 roky
Crazy-Nut*

Crazy-Nut*

Už jsem si na ty pauzy docela zvykla, ale i tak je to na prd :/
před 10 roky
Damien

Damien

Lepšia je jedna dlhšia pauza, než pauzy na preskáčku, ako to niekedy býva. Jeden týždeň vysielanie, potom...
před 10 roky
Další články k tématu