15. 2. 2013

Spoilerland: HIMYM, The Following, OUaT a další!

Týden se s týdnem sešel a naše věrné americké zdroje opět přišly s pořádnou dávkou spoilerů, kterými seriálovým fanouškům zpříjemňují čekání na nové epizody.

V dnešním Spoilerlandu vám nabídneme výběr toho nejlepšího, od Matky, přes NCIS až po The Following. Pokud tedy taky nejste fanoušky překvapení a chcete vědět, co nás v seriálech čeká, tak se směle pusťte do čtení.

How I Met Your Mother (Jak jsem poznal vaši matku)

Bude konečně Barneymu a Robin dopřáno štěstí? Uvidíme. Napřed je tu láska, potom manželství. Ale mezitím? Co třeba společné soužití! V epizodě The Fortress of Barnitude se Barney chystá na stěhování ke své snoubence. K prodeji svého luxusního bytu uspořádá otevřené dveře. Dá se předpokládat, že s loučením přijde také vzpomínání a flashbacky na všechny ty jednorázovky, které se mu tam za ty roky vystřídaly.

Kromě toho minimálně jeden potenciální kupec nabude dojmu, že Ted a Marshall jsou pár… a Lily netolerantní homofob.

NCIS (Námořní vyšetřovací služba)

Výkonný producent Gary Glasberg potvrdil, že se v týmu zase začalo mluvit o Tonyho „Bucket Listu“ (seznam toho, co chce člověk stihnout před smrtí). Tvůrci tuto dějovou linku plánují zařadit na finále série. Zatím však nepadlo žádné konečné rozhodnutí o tom, zda se tuto sérii opravdu Tonyho seznam objeví.

Nicméně producent láká na jinou věc: „Připravte se na to, že uvidíte nový aspekt Gibbsovy mytologie, který jste zatím nikdy neviděli. Nezajímalo vás třeba někdy, kde si Gibbs nechává stříhat vlasy?“

The Good Wife (Dobrá manželka)

Chybí vám jiskření mezi Alicií a Willem? Pak se můžete těšit na nové epizody The Good Wife. Chystá se totiž epizoda, která bude z velké části tvořena flashbacky do doby, kdy byli Will a Alicia neoficiálním párem.

The Following

Claire se rozhodně nudit nebude. V následujících epizodách na ni totiž čeká více strachu i starostí o jejího uneseného syna Joeyho. „Nezlepší se to,“ prozradila Natalie Zea. „Tím ale neříkám, že se neshledají, to vůbec ne. Říkám jen, že i kdyby se jí Joey vrátil, ta intenzita bude stále více růst a růst.“

Podle herečky bude zajímavé a hlavně překvapivé sledovat také střetnutí Claire s Emmou, která Joeyho unesla.

Once Upon a Time

Myslíte si, že po poslední epizodě už máte celé tajemství Rumplestiltskinova syna vyřešené? Tak přemýšlejte znovu, protože tenhle taťka se může od svého zákeřného potomka ještě hodně učit. To, že víte, co se stane, ještě neznamená, že opravdu víte, co se stane.

Z OUaT tu máme i pár dalších útržků, takže zvědavci čtěte dál :) Hook je možná dobrý ve čtení map, ale už hůře mu jde odhánění čarodějnic. David a Mary Margaret budou mít vtipnou konverzaci o jejich rodokmenu a o tom, jak letos bude vypadat večeře na Díkuvzdání. Tříměsíční záhada se konečně vyřeší. Cora dostane moderní proměnu a čeká na ní dojemný rozhovor s Reginou. Jedna z hlavních postav překvapivě odhalí svůj ponurý osud.


Tak co, na který seriál se těšíte nejvíc?

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Moreene

Moreene

Nemam ráda spoilery, protože se vždycky začnu těšit ještě víc, a i když to vím, tak stejně neodolám a...
před 11 roky
Maarti

Maarti

Copak se Gibbs nestříhá sám :D
před 11 roky
karamala

karamala

Kdyby někdo hledal, tak jsem našla Jak jsem poznal vaši matku online na www.himym-online.com
před 10 roky
Další články k tématu