7. 8. 2013

Jason Dohring opět na CW

Jason Dohring opět na CW

Potřebovali jste ještě jeden extra důvod, proč si na podzim naladit nové sci-fi drama stanice CW, The Tomorrow People? Tak tady ho máte. Do seriálu totiž zavítá populární herec Jason Dohring.

Herec se v novince objeví jako hostující hvězda ve čtvrté epizodě. Zahraje si Killiana McCranea, bývalého paranormálního agenta, který kdysi pracoval spolu s Johnem (Luke Mitchell) v organizaci Ultra, která se snaží lovit Lidi zítřku. Killian byl dlouhá léta mimo radar, teď se ale vrací s touhou po pomstě.

Dohring se touto rolí po dvou letech vrátí na CW, kde jsme ho naposled mohli vidět jako sexy učitele a podvodníčka v thrilleru Ringer. Kromě toho je stanici vděčný i za svůj seriálový rozjezd a současnou slávu – začínal zde totiž v hitu Veronica Mars, kde ztvárnil charizmatického Logana Echollse, osudovou lásku hlavní hrdinky.


Chybí vám Jason na vašich obrazovkách? Jste rádi, že se objeví v novém seriálu, i když jde jen o hostování? Máte v plánu The Tomorrow People sledovat?

(Zdroj: EW)

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
IrmaVep

IrmaVep

Gartepka: taky myslím, že by tam mělo být spíš "s touhou po pomstě" :) Jinak teda, co se toho...
před 10 roky
allyska

allyska

Super! Právě Veronicu Mars sleduju a moc jsem si ho oblíbila, o důvod víc, proč se těšit na tuhle...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

vděčí cw? veronica mars začala na jiné tv (upn nebo tak nějak byla ta zkratka), cw ji koupila a do roka...
před 10 roky
Další články k tématu