17. 7. 2015

The Originals: Jason Dohring míří do New Orleans

The Originals: Jason Dohring míří do New Orleans

Tento podzim v The Originals – Klaus Mikaelson vs… Logan Echolls!

Herec Jason Dohring, který je nejvíce známý právě rolí Logana ve Veronice Mars, se totiž upsal do víceepizodní role ve třetí sérii tohoto upířího dramatu. Ztvární detektiva Willa Kinneyho a poprvé se objeví již v premiéře třetí řady, která bude na The CW odvysílána 8. října.

Will je popisován jako inteligentní a sebevědomý člověk, který jasně ví, co je správné a co ne, a který chce přivést hříšníky ke spravedlnosti. Sice neví, co přesně se v New Orleans děje, rozhodně však tuší, že se děje něco nekalého.

Dohringova postava je jednou z nových tváří, které se ve následující řadě objeví. Jak bylo zveřejněno na Comic-Conu, ve třetí sérii nás čeká hodně flashbacků do doby, kdy byl první lidé přeměněni na upíry. Také uvidíme, jaké jsou životy těchto upírů v současné době. Dalšími postavami pak budou Aurora a Lucien, vypočítaví upíři, kteří se budou chtít Mikaelsonovým pomstít. O jejich castingu vás samozřejmě budeme také informovat.

Jason Dohring je kromě Veronicy Mars znám také jako „čtyřistaletý třicátník“ Josef z upířího Moonlight. Dále se objevil v seriálech Ringer, Supernatural, The Messengers, The Tomorrow People, Lie to me, Cold Case či Motive. Narodil se 30. března 1982 v americkém Toledu.


Zaujal vás detektiv Kinney? A těšíte se na třetí sérii The Originals?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
kareen

kareen

Tak na to se těším. Doufám, že ho Klaus hned nesejme. :D
před 8 roky
IZFNP

IZFNP

Yessss! Dohringa rada uvidím v čomkoľvek, že sa jedná práve o The Originals, je len bonus.
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Klaus se o něj stejně postará,ostatně jako o všechny,třeba ne hned,ale jednou určitě :)
před 8 roky
Další články k tématu