9. 8. 2013

Homeland 2.0 přichází!

Homeland 2.0 přichází!

29. září 2013. Datum, na které se těší miliony seriálových fanoušků po celém světě. Právě tuto neděli se na obrazovky vrátí dlouho očekávaná třetí série dramatu Homeland (Ve jménu vlasti). O třetí sérii už pár informací padlo. Víme, kdo bude hostovat, víme, jak to bude s Brodym.

Nyní přichází nová informace, kterou vypustil prezident společnosti Fox 21, Bert Salke. Ten potvrdil, že třetí řada seriálu předvede něco trošku jiného, než na co jsme byli zvyklí v uplynulých dvou letech.

„Naši výzvou nyní je přetransformovat Homeland na verzi 2.0,“ lákal na nové epizody v jednom z rozhovorů. „Co se týče postav, čekají nás mnohem větší osobnostní vývoje, než na které jsme byli dosud zvyklí. Letos jsem četl ty nejlepší scénáře vůbec. Nejlepší, jaké jsem kdy měl možnost vidět. Rozhodně splňují námi nasazenou laťku.“

Podle jeho slov nás letos čeká velmi emotivní seriál. 2.0 znamená, že se představí nové postavy. Kromě toho velkým vývojem prošli také Saul (Mandy Patinin) a Quinn (Rupert Friend). Na rozdíl od minulé série se navíc fanoušci můžou těšit na nějaké konkrétní odpovědi a rozvoj, o kterém nikdo zatím nepřemýšlí, který je osobní a úžasný.

Stanice Showtime před pár minutami vypustila oficiální trailer ke třetí sérii, který vám zde přinášíme:


Jak se vám Homeland líbí? Těšíte se na třetí řadu? Jste zvědaví, jaké změny nás čekají?

(Zdroj: zap2it a Deadline)

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Boučis

Boučis

Nemůžu říci nic jiného než PARÁDA ! Už je září ? ;-)
před 10 roky
pRo.lama

pRo.lama

Tak to som na to veľmi zvedavý čo ukážu v 3. sérii. Trailer vyzeral veľmi zaujímavo.
před 10 roky
Em.

Em.

Naskočila mi až husí kůže, nemůžu se dočkat
před 10 roky
Další články k tématu