20. 8. 2013

True Blood: Vrátí se [SPOILER] v sedmé sérii?

True Blood: Vrátí se [SPOILER] v sedmé sérii?

Upozornění: Pokud jste zatím neviděli finále šesté řady True Blood (Pravá krev) a nechcete si vyspoilerovat překvapení, dále nečtěte.

Seriál už letos v šesté řadě nadobro zabil jednu hlavní postavu. Má dost velké koule na to, aby to udělal znovu? Mnoho fanoušků, kteří již mají finále série za sebou, má obavy, že zdánlivá smrt Erica Northama bude mít za následek to, že se jeho představitel, Alexander Skarsgard, v sedmé sérii nevrátí.

Pro ty z vás, kteří mají stejné obavy, máme uklidňující zprávu. V novém rozhovoru showrunner Brian Bruckner potvrdil, že se herec v nové řadě vrátí. „Můžu potvrdit, že Alexander Skarsgard bude součástí příští série True Blood. Bude zpět jako hlavní postava,“ řekl Bruckner. „Neseberu Alexe divákům z jejich obýváků.“

Samozřejmě ale nečekejte, že se na začátku sedmičky Eric objeví v pohodě, živý a zdravý. „To by byl přece podvod, nebo ne? Velký podvod. Pam se ho vydala hledat, takže to bude možná ona, kdo ho najde,“ dodal Buckner.

Showrunner zároveň přiznává, že seriál potřebuje změnu. Právě proto došlo na konci epizody ke skoku o šest měsíců do budoucnosti. „Vím, že lidé mají rádi to, co znají, ale seriál se musí změnit. Musíme být schopni nalézt střední cestu. Některé kousky příběhu jsem já ani další scenáristé nechtěli ukázat. Někdy je osvěžující mít možnost s věcmi zatočit. Podle mě je to zábavné. Samozřejmě, že na některé věci navážeme a vysvětlíme, co se stalo. Ale jedno je jasné: Svět se změnil, virus zmutoval, takhle svět prostě nyní bude vypadat. Život v městečku ale pokračuje dál.“

Co se týče milostného života Sookie, vypadá to, že Eric je z něj oficiálně venku. „Eric nyní bude mít svůj samostatný příběh. Myslím, že je zcela jasné, že jsme přichystali milostný trojúhelník mezi Billem, Sookie a Alcidem,“ uzavřel povídání Buckner.

Sedmá série True Blood se na HBO objeví v létě 2014.


Viděli jste už nedělní finále? Co na něj říkáte? Jste rádi, že se Eric vrátí? Jak to podle vás bude probíhat?

(Zdroj: zap2it)

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
kacka.irena

kacka.irena

Tak dost podobně sem to měla i já. Eric určitě přežije... Na začátku tý scény mně pobavilo, jak...
před 10 roky
Montmo

Montmo

Tak tohle mě taky dostalo, možná víc jak fakt že hořel :-D Jinak furt lepší Alcid než Bill, aspoň je to...
před 10 roky
Ajka

Ajka

A mě nevadí, že Bill je zpátky ve hře... ba naopak :D Ze Sookie se sice stala "nakrknutá...
před 10 roky
Další články k tématu