30. 8. 2013

Obnovení vs. rušení - stav 2:1

Longmire

Není žádným překvapením, že u „westernodetek­tivky“ Longmire došlo k obnovení na třetí řadu. Pro kabelovou stanici A&E je to nejsledovanější drama. Navíc finále překonalo průměrnou sledovanost druhé sérii a přilákalo k obrazovkám 4,4 milionu diváků (1,1 milionu v cílové skupině 18–49). Průměrná sledovanost druhé série dosáhla čísel 3,7 milionu diváků.

The Glades

U A&E ještě chvilku zůstaneme, ale tentokrát už to nebude tak pozitivní. Glades totiž stanice i po naboostěném finále (3,4 milionu a 1,1 v cílovce 18–49) ruší. A tím špatné zprávy zdaleka nekončí! Ti z vás co zatím ještě neviděli finále se musí psychicky připravit na cliffhanger. Mnohé tato zpráva doslova šokovala, protože Glades si nevedlo vůbec špatně i když poslední roky diváky spíše ztrácí. Průměrná sledovanost čtvrté série byla 2,6 milionu diváků. Glades bylo jedním z prvních dramat, kde A&E objednalo druhou a další série.

Crossing Lines

A nakonec pro změnu zase něco veselejšího. AXN, respektive studio Sony Pictures Television Networks obnovilo seriál Crossing Lines (Bez hranic). Seriál zatím běžel jen na NBC, u nás si na desetidílnou první řadu budeme muset ještě chvíli počkat. Druhá řada by se měla dočkat dvou epizod navíc, bude tedy dvanáctidílná. K obsazení se přidá Lara Rossi a významné role se dočkají i Carrie-Anne Moss a Ray Stevenson. Natáčet by se tentokrát mělo v Monte Carlu a Bulharsku.


Co Glades? Jste naštvaní kvůli cliffhangeru? A potěšili vás alespoň zbylé dvě obnovení?

Za každej like dostane autor bonbón! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře18zobraz všech 18 příspěvků
La.Volpe

La.Volpe

Já moc kovanej v kriminálkách nejsem, ale Crossing Lines je naprosto geniální seriál. Za obnovení jsem...
před 10 roky
phoebess

phoebess

jojo, přesně jsi ho vystihl ;)
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

mě už glades ani nemrzí. zpočátku byli vrahové postavy, které se v díle jen mihly, a fakt byl dobrý, že...
před 10 roky
Další články k tématu