2. 11. 2013

Agents of S.H.I.E.L.D. plánují crossover s dvojkou Thora!

Agents of S.H.I.E.L.D. plánují crossover s dvojkou Thora!

V noci se objevila jedna parádní zpráva, o kterou se s vámi musíme podělit: Marvelovští Agents of S.H.I.E.L.D. budou mít crossoverovou epizodu s filmem Thor: The Dark World!

Jak každý z vás určitě ví, Agents of S.H.I.E.L.D. jsou novým dramatickým seriálem od stanice ABC, který se odehrává ve stejném univerzu jako velkofilmy Avengers, Iron Man, Hulk, Kapitán America či právě Thor. Pokračování Thora s podtitulem „Temný svět“ se do amerických kin přiřítí příští pátek 8. listopadu (v českých kinech dokonce již ve čtvrtek 7. listopadu). O necelé dva týdny později, se v epizodě Agentů vysílané 19. listopadu můžeme těšit na pokračování tohoto příběhu!

Epizoda „The Well“ tak naváže přímo tam, kde dvojka Thora skončí. Zde máme krátký popis dílu: Coulson a jeho tým se vypořádávají s událostmi, které se staly v celovečerním filmu Thor: The Dark World. Některá z nich však může zničit jednoho člena týmu…

Na režisérskou stoličku usednul velikán televizního sci-fi Jonathan Frakes (Star Trek: The Next Generation). V epizodě bude hostovat několik herců, avšak nikdo z Thora 2 (takže Chris Hemsworth kladivem po Coulsonovi nehodí :-)): Peter MacNicol jako profesor Elliot Randolph, Michael Graziadei jako Jakob Nystrom, Erin Way jako Petra Larsenová, Toby Wilson jako Neils, Alex Neustaedter jako Maynard a Sylvia Brindis jako Elena.


Půjdete do kina na dvojku Thora? A co říkáte tomuto nápadu? Dejte nám vědět v komentářích! :-)

(zdroj: insidetv.ew.com)

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře27zobraz všech 27 příspěvků
amelia.cz

amelia.cz

Thora jsem ještě neviděla, ale promo na ten díl vypadá luxusně a taky doufám že se tak SHIELDu zvedne...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Thor jednička mě nijak nenadchnul, takže na dvojku se určitě dívat nebudu. Byl problém vidět díl bez toho,...
před 9 roky
Gabik.029

Gabik.029

Vůbec ne. Ale pokud se díváš/plánuješ dívat na Agenty, tak byl pak crossover i s Captain America 2 a...
před 9 roky
Další články k tématu