5. 11. 2013

Hourman: The CW připravuje půdu novému superhrdinovi

Hourman: The CW připravuje půdu novému superhrdinovi

Pokud bychom měli jasně ukázat na jednu americkou televizní stanici, která se dlouhodobě věnuje prezentaci superhrdinských témat, nebudeme váhat ani chviličku a ukážeme na The CW. Takovým „praotcem“ superhrdinských seriálů na CW je dozajista již ukončený Smallville, který pojednával o mladém Clarku Kentovi alias Supermanovi. Poté ho na trůnu vystřídal úspěšný bijec a lukostřelec Arrow, který se nese v duchu trilogie Temný rytíř. A o letošní sezóně se do superhrdinské produkce CW zapojil i projekt The Tomorrow People. První dva jmenované projekty pak spadají pod tvůrčí dílnu komiksového vydavatelství DC Comics, a tak asi nikoho nepřekvapí, že i další chystaný seriál bude pojednávat o hrdinovi z jejich stáje – o Hourmanovi (Hodinový muž).

Pravděpodobně si právě teď říkáte: „Kdo to sakra je ten Hourman?“ A právem. Tento hrdina totiž není ani zdaleka tak známý, jako jeho slavní kolegové. Nicméně i jeho příběh je celkem zajímavý. Pojednává totiž o lékárníkovi, jenž dokáže prostřednictvím svých vizí vidět hodinu do budoucnosti. Většinou pak vídá zločiny, vraždy a různé katastrofy, kterým se pokouší předejít. No a když zrovna nezachraňuje svět, tak se snaží najít znovu cestu ke své ex-manželce a k malému synovi.

Poněkud nešťastné je to , že s podobným tématem už kdysi dávno přišel seriál Mrtvá zóna. V tomto seriálu hlavní hrdina po tragické nehodě dokázal pouhým dotekem nahlédnout do budoucnosti jakéhokoli člověka. A jelikož většina věcí, které viděl, byla tragická, rozhodl se své vize odvrátit.


Zajímal by vás další superhrdina na televizních obrazovkách? Myslíte si, že má tenhle projekt naději na úspěch?

Zdroj: TVLine.com

Magnetky na kliknutí. 
Jackolo

Jackolo

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
allyska

allyska

Ale tak proč ne, do třetice :)
před 10 roky
Lucius

Lucius

Nezní to špatně :)
před 10 roky
TessTeress

TessTeress

hrdinoch :D
před 10 roky
Další články k tématu